Dodajme deťom chýbajúci chlór

Každá správna mama kupuje deťom balenú vodu značky „Lucka“, so žiadnym obsahom chlóru a zníženým obsahom vodíka o polovicu. Prípadne používa rôzne filtre, či už menej efektívne továrensky vyrobené, alebo hoc drahšie, ale oveľa kvalitnejšie, ručne vyrábané na báze štruktúry lesných húb .
Vzhľadom, na stúpajúce refrakčné ochorenia detí do 5 rokov, WHO taktiež odporučilo vylúčiť chlór z kuchynskej soli, a už aj u nás zoženiete bezchlórovú soľ, dokonca už aj so zníženým obsahom sodíka
Bohužiaľ, aj keď chceme pre svoje dieťatko, len to najlepšie, história farma firiem sa už dedične podpisuje na zdraví našich detí, tým, že vzniká vrodená závislosť na chlóre. Telo v podstate všetky syndrómy chorôb len umelo vyvoláva, aby dostávalo svoju dávku Pre vysvetlenie všetky súčasné liečivá, ktoré dostaneme v komerčných lekárňach sú založené na báze chlóru.
Aj tu sa však potvrdzuje známe slovenské príslovie „klin sa klinom vybíja“, a prichádza tu CDS2 a MMS terapia. Ide vlastne o „dobrý chlór“
Čo je to vlastne dobrý chlór?
Jeho história siaha až do starovekej Indo-Číny, kedy pri sťahovaní národov sa do tejto oblasti dostali židovskí obchodníci a začali už vtedy očkovať miestne deti a dávať im antibiotiká. Našťastie šamani spoznali, že sa tam začína budovať farma-mafia. U niektorých detí však bola už závislosť na chlór výrazne vyvinutá. Podľa feng šuej, jing-jang a učenia prastarého praproroka Ramadána, vedeli, že musia zmeniť povahu chlóru.
Išlo o vedecko-duchovný výskum. Chlór prejde duchovnou premenou- teda z pevného chlóru (telo) sa zkrz tekutinu (zlo v nás) stava plyn (duch – skratka od Dobrý Vzduch)

Jeho účinky boli rýchle a kvalitné. Okrem toho, sa však časom zistilo, že dobrý chlór nie len, že lieči ale je aj dobrá prevencia.

Mamičky- naše deti, sú to najcennejšie, čo máme, a nevymenili by sme ich ani za celé sashe.sk. Preto
Myslime na ich zdravie a nesnažme sa ich závislosť na zlom chlóre ešte viac budovať. Vezmime si príklad zo starovekej Indo-Číny, kde vedeli prekuknúť židovské farmaceutické spiknutia. Navštevovaním komerčných lekární im len pomáhame k návratu.
Zájdite ku svojmu liečiteľovi a spýtajte sa viac.
Váš Chromý Koník

 Návod
Komentuj
 fotka
ppfx  29. 5. 2015 17:49
by ma zaujímalo to o tom vylúčení chlóru z kuchynskej soli
 fotka
zajkousko  29. 5. 2015 17:57
hm, to MMS aj ja užívam od Jim V. Humble
 fotka
ellko  29. 5. 2015 18:09
@ppfx Dá sa to urobiť aj doma-soľ zmiešaš s vodou, a pod nádobu dáš sviečky z včelieho vosku. Ten na seba naväzuje pri horení chlór a po odparení vody ostane kuchynská soľ bez chlóru. Odborníci však prácu odvedú kvalitnejšie.
 fotka
ellko  29. 5. 2015 18:10
@zajkousko to hej, pán Humble je veľká kapacita
 fotka
ppfx  29. 5. 2015 18:22
a kde potom bude ten chlór? na čo sa naviaže?
 fotka
ellko  29. 5. 2015 18:41
@ppfx Sa naviaže na výpary z horiaceho vosku predsa
 fotka
ppfx  29. 5. 2015 19:06
ako sa na ne naviaže? čo z toho vznikne? a čo s tou vecou čo vznikne po tom naviazaní? to už je potom "dobrý chlór"?
10 
 fotka
ellko  29. 5. 2015 19:16
Chlór sa naviaže na spomínané výpary vosku na základe "chcenia prejsť na dobrú hmotu" Tie ak potom zachytávame, ďalšiou metódou môžme filtrovať dobrý chlór. Kuchynská soľ potom chlór neobsahuje
11 
 fotka
tralalibang  30. 5. 2015 00:58
Si kokot
12 
 fotka
saddath  4. 6. 2015 22:00
Podľa feng šuej, jing-jang a učenia prastarého praproroka Ramadána, vedeli, že musia zmeniť povahu chlóru. vtipní, vtipné
Napíš svoj komentár