...“ Nestihla som ani dopovedať obľúbené motto, ktoré si ešte nikto nikdy neobľúbil a už sa spoza môjho chrbta vynoril Marko. Vždy usmiaty, napudrovaný, upravený a s malinovým rúžom na perách, ktorý možno v niekom vzbudzuje aspoň miernu dôveru,každopádne však pôsobí prinajmenšom neformálne.Všetci vedia, že je homosexuál, ale on vždy hovorí, že má iba také jemné talianske rysy. Marko a jeho rysy
Vyrastal kdesi na predposlednom poschodí v panelákovej oáze; v bytovkách, kde mladí ľudia vyskakujú z okna s nádejou, že sa naučia lietať alebo ich zachytí Božia ruka. Väčšinou sa nestalo ani jedno. Žil v rodine voľnomyšlienkárskeho učiteľa tantrického sexu pre päťdesiatnikov; v rodine, kde bola monogamia najväčším hriechom, hneď po nespláchnutí toalety, takže sloboda sexuálneho prejavu bola asi takou samozrejmosťou, ako nahota pri nedeľnom obede. Jeho prvou láskou bol poštár. Mal husté čierne kučeravé vlasy, husté fúzy a nikto nevie prečo, ale Markovi pripomínal malého kohútika. Raz po ňom chcel, aby trepal rukami, akoby mal krídla a kikiríkal, tak ho poštár poslal k vode. To mu zlomilo srdce. Odvtedy zanevrel na Arabov. Ja teda neviem,ale mám skôr pocit,že sa narodil kdesi v Etiópii a na územie Slovenska sa dostal v prepravke s granátovými jablkami V Markovom dúhovom svete nikdy neviete, ako sa veci vyvinú a k tomu, pojem argument pre neho znamená asi toľko, ako polynukleotidový reťazec pre nesolventného lemura v strednom veku.

No a tento človek sa rozhodol adoptovať(nie)môjho MAXA-psíka.A keď som sa tak na nich dvoch zapozerala,ozvalo sa vo mne svedomie a splnila jeho požiadavku.Tak si ho zober!

POZNÁMKA AUTORA:
No a potom nasledovala spŕška klasických ďakovných kecov a úprimné priateľské gestá.
A konečne som si vydýchla a môžem sa ísť osprchovať a stretnúť sa so svojou láskou ......KONIEC.SALVE A ALOHA.DOVIDENIA.

 Blog
Komentuj
 fotka
schizofrenik  17. 11. 2008 23:20
ten opis marka mi prišiel trochu uletený ja mam podobneho kamoša aspoň s tým leskom je podobný :-d s takými chalanmi sa dobre kecá a nakupuje, ale začnem si radšej s chalanom
 fotka
kemuro  17. 11. 2008 23:39
lepšie si ho situovať nemohla

mám teraz na mysli jeho bytovú otázku
 fotka
shroomy  18. 11. 2008 16:27
myslis,ze mu tam bude dobre? co ked ma radsej ozajstne zeny
 fotka
elwinko  18. 11. 2008 16:36
Mne sa páčila tá poznámka.
 fotka
didojelen  18. 11. 2008 18:11
hih ...ale ved si urobila dobry skutok ..
 fotka
textar  5. 12. 2008 21:15
no dobre, tak už viem ako je to s Maxom, ešte napíš v akom štádiu je ten bordel
Napíš svoj komentár