Tento blog je o jednej prostej (warning- prostej, nie sprostej!) prezývke, ktorú však zatiaľ ešte nikto nepochopil na prvé počutie. Nám s Kajush a Spermákom to však nevadí, všakže? My to radi vysvetľujeme .
A popritom prijímame objednávky na nové prezývky .

Ale najprv - sory Kajush ale nebude to až také dlhé čítanie po akom túžiš ty. To až nabudúce, dobre?

Tak ako to všetko začalo- jednou spolužiačkou, slušne nazvanou že Simonka (tuším že nik jej tak nehovorí , nami v tom čase nazývanou Sima... V tom čase . V jedno nudné školské popoludnie ako sme tak sedeli v triede, už netuším kto s tým začal ale nazvali sme ju Syslík. To kvôli podobnosti s jej nickom na pokeci- SISIK. Zatiaľ dúfam chápete- bude to zložitejšie.
Popritom sme Kajku premenovali na Čajku (v Simoninom šušlavom podaní Fajku a keďže moje meno sa s ničím nerýmovalo, baby mali na výber široké spektrum zvieratiek . A ujal sa Oslík. Normálne by som sa urazila, ale ony to vedia povedať tak pekne, že som si to (nerada to priznávam) obľúbila. Veď som oslíček váš najmilší, nie?
A späť k Simone. Samozrejme že pri syslíkovi to ostať nemohlo. Časom to prechádzalo na verziu "syseľ" neskôr sem tam hlodavec a podobne . Ale všetko len v dobrom samozrejme .
A raz, keď som sa trápila nad domácou z francúzštiny a listovala som v nenormálne veľkom slovníku, skrsla mi v hlave zaujímavá myšlienka. Pozriem sa ako sa tie naše prezývky povedia po francúzsky! Oslíka som nenašla- fňuk. Čajku som nenašla- fňuk. Ale sysľa som našla a stálo to zato . Ako sa povie syseľ po francúzsky? No predsa SPERMOPHILE!

Tak toto na ňu sedí. A na jej búrlivý život . Ešte v ten deň náš Spermák (slangovo zo Spermophila) nezabudol napísať na tabuľu svoju prezývku- Spermophile. Niektorí spolužiaci sa síce čudovali prečo to tam napísala, ale tak ju málokto pochopí (no my sa snažíme Sima . Ale aj tak nepochopím prečo to slávnostne oznámila u nej doma. Teda ja byť Spermákom tak sa tým nechválim .

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
dreamagall  8. 2. 2008 00:25
heh, haluzna prezívka
 fotka
ratsanares  8. 2. 2008 08:38
nooo aj mna tak volala moja byvala ... teda tou prvou prezyvkou... teda nie Sima ale sysel.. tiez sa mi to zapacilo velmi
 fotka
ssiisskkaa  8. 2. 2008 14:15
mily moj oslik, ty sa tes v pondelok v skole take veci napises o svojej laske, este ze ma na to cajka upozornila, ale tak vazne ako nehnevaj sa.
 fotka
ssiisskkaa  8. 2. 2008 14:17
este doplnim, ako zvieratka sme sa zacali volat podla zaskakujucej profesorke biologie, ona bola bobrik alebo vevericka, no to by se museli zazit lucka, aj napriek tomuto clanku ta lubim hehe ked ta nevidim cmuuko osliku, a takisto ako tu borovicku, ani tento clanok ti nikdy neospustim
 fotka
kajkaaa1  8. 2. 2008 15:18
hey how osliku ... noo paradka .. spermak 4ever .. ta fajka - akoze bez komentara!!!! ... cs! (to malo byt tajnee!!!) ... ... aj ked je na lavici v biologickej ucebni napisane : VEVERICA-ZABITE JU!! (komentar: spominana ucitelka biologie) - spermak vedie .. PS: gpdt-atska ZOO 4eVeR ... s laskou a mojimi oblubenymi "zvieratkami" (hlavicka a chvostik ) cajusik
 fotka
elemka  9. 2. 2008 11:10
baby baby ...a este nieco-ako ma spermák upovedomil urobila som tam jednu malú chybu-SISIK je z icq a nie z pokecu...ale všetko ostatné už sedí...
 fotka
ssiisskkaa  9. 2. 2008 11:44
milacik, este tam nesedi ta simonka, lebo takto ma vola moj martinko aaa ako si to myslela s tym burlivym zivotom???
 fotka
elemka  9. 2. 2008 12:26
No tak prepáč teda miláčku,ale vie Martinko o Spermophilovi? Lebo si myslím že keby vedel tak aj on by ťa už tak volal ...A tvoj búrlivý život nechajme tak, radšej nerozpitvávajme na nete.. Veď dobre vieš ako som to myslela a ostatní to vedieť nemusia, my vieme o čom reč .
Napíš svoj komentár