Myslím, že mnohí z nás poznajú tie klasické prívesky srdiečok pre zaľúbených... Časopisy, tipu Bravo, Bravo girl či Kamarát, na ktorých so kedysi lipla aj ja ich mávali často ako prílohu, darček pre čitateľa. A čo je ešte väčšia pravda , tak tie časáky sme si kupovali práve pre tieto blbostičky. A teda tam bývali aj tieto polovičky: jedna pre jedného partnera a druhá pre druhého...Tak sa cítim aj ja teraz, mám pocit, že moje srdce je rozdelené...stačí dať jednu polovičku svojmu milovanému...Tak kde je problém?
Presne tu! Moje srdce je rozdelené ale polovica je u jedného a polovica u druhého a ja som ostala ako živá mŕtvola bez srdca, tak pre ktorého sa rozhodnúť?????
Človek si povie , choď za hlasom svojho srdca alebo počúvaj hlavu...Ale ako??? Mám chlapca, budú to už skoro tri roky a stále ho mám rada, napriek tomu , že už mi hodil veľa brvien pod nohy, že už som mnoho krát nevedela či pokračovať..zažila som s ním všetko poprvé a na to sa nezabúda. Ale je tu aj druhý objavil sa znenazdajky, bol tu už dlho, ale nikdy som ho nebrala inak ako kamaráta...začalo to ako nevinné flirtovanie na nete a dostalo sa to až po veľmi súkromné popisy, áno páčilo sa mi to a mala som to pod kontrolou, až po naše posledné stretnutie. Prebiehalo ako vždy, smiali sme sa, počúvali hudbu, kecali o blbostiach a pozerali videá. Keď som odchádzala, dostala som objatie ako vždy...ale tento krát to bolo iné. Stáli sme tak asi minútu, bola som o neho opretá a on ma hladil po chrbte ako malé dieťa, bála som sa aj zdvihnúť hlavu. Odchádzala som šťastná, ale v hlave som mala bordel ako nikdy inokedy.....

A teraz uvažujem čo ďalej, v objatí oboch cítim to isté...Na jednej strane dlhoročný vzťah , v ktorom mám už čo to preskákané....na druhej strane niekto o kom viem že to nebude mať význam, keďže ako dobrej kamarátke mi už dávnejšie povedal, že sa nechce viazať.... A na druhej strane cítim k jednému lásku a k druhému je to len výstrelok nerozvážnej mladosti? Alebo to prvé je zvyšok po ochladzujúcom vzťahu, sú to len spločné spomienky na to čo bolo a k tomu druhému niečo cítim???
Toto sa mi fakt ešte nestalo...Môže byť, že človek cíti to isté k dvom osobám???? Moje srdce sa nevie rozhodnúť je ako ten prívesok, rozdelený vejpůl a v hlave mám toľko myšlienok a problémov svojich aj cudzích, že občas ani nepočujem, čo mi radí....Ostať či pokračovať? Porozprávať alebo dusiť v sebe? Neviem! A štve ma to, radím polke svojich kamarátov, dávam ich dokopy a pomáham riešiť ich problémy a keď mám svoje neviem čo robiť...Tomuto sa hovorí irónia osudu.....osud sa so mnou zahráva moje krehké dievčenské srdiečko mi rozdelil na dve polovice......a ten blázon na mne nechal aby som si našla lep na jeho zlepenie...
Neviem čo chcem a nenávidím sa preto,nechcem nikomu ublížiť a nikoho stratiť, ale tiež chcem mať v hlave jasno a ešte viac túžim mať ho aj v srdci...

 Blog
Komentuj
 fotka
vlcica1989  31. 3. 2010 19:31
ja som ti už dnes povedala svoj názor - ja osobne by som to už dávno neakceptovala ale to som ja

radiť ti asi nebudem ale poviem čo by som robila ja : nechala všetko tak a utekala do náručia toho druhého
 fotka
eleanor  31. 3. 2010 19:53
ja viem moja, ale fakt sama teraz neviem, čo chcem..... a nechcem spraviť chybu...
 fotka
vlcica1989  31. 3. 2010 20:00
ja to chápem preto som napísala že radiť ti nebudem
 fotka
nikoleta243  31. 3. 2010 22:06
nikdy nevieme co mam osud prinesie do cesty a kazda osoba nas ma niecomu naucit. Jedna netova laska je aj u mna doma a zacalo to tak nevinne a uz sme traja a je to krasne Ked som to docitala , povedala som si - ja by som sla za tym druhym, ale veru nepriatel alebo priatel cas, ako sa to vezme , sam ukaze, ako sa to vyvinie. Kazdopadne, drzim palce , urcite sa spravne rozhodnes.-)
 fotka
shaolingirl  31. 3. 2010 22:51
Suhlasím plne s vlčicou...A po tom čo som dnes čítala tak ešte väčšmi...jednak myslím, že pri tebe by zmenil názor na trvalý vztah...a jednak to čo máš s dotyčným číslo jeden, tak to by som vztahom nenazvala ani z ironie...nič v zlom...posobí na mna akoby chcel z teba robit svoju rohožku...ale to je len moj hnusný ŠKORPIÓNSKY názor!
 fotka
eleanor  1. 4. 2010 18:48
jasnee moja, ja to nechám plynúť a uvidím, čo sa má stať stane sa
Napíš svoj komentár