02:43

Vonku fúka studený vietor. Počuť ho aj cez zatvorené okno. Túto noc, bude búrka. Veľmi silná búrka. Dcéra už spí, syn nie. Žena sa snaží na všetko zabudnúť. Na všetko, čo sa dozvedela túto noc. Chce spať. Chce sa len prebudiť s tým, že to všetko bol iba škaredý sen. Zlá nočná mora. Už zavrela oči. Spí.

03:21
Syn ešte stále nespí. Pozerá sa von oknom. Z ďaleka vidí prichádzať auto. Ide nejak rýchlo aj napriek tomu, že v tejto uličke je štyridsiatka. Zaparkovalo presne pod oknom. Z auta vystupuje otec. Vidieť, že ho viac ako rozum ovláda alkohol a to nie je dobré. Syn si rýchlo lahne do postele a čaká. V hrdle má hrču, trasie sa, bojí sa ale vie, že je jediný chlap. Musí ochrániť svoju rodinu aj za cenu toho, že si možno s otcom už nikdy nevymení ani len pekný pohľad. Musí.

Dvere bytu sa hlasno rozleteli a ešte hlasnejšie sa zabuchli. Počuť len neisté a hlasné kroky smerujúce do spálne. Akoby ho nezaujímalo, že má doma aj deti. Nič. Ticho. Nepočuť nič. Chvalabohu. Možno už bude všetko v poriadku. Možno budeme žiť znova šťastne, bez problémov. Pomaly zatváral oči.
,,Po..aaau" začul mamin výkrik.
Výstrel!

Vybehol z izby, utekal dole schodmi ich bohato zariadeného poschodového bytu. Keď sa blížil k rodičovkej spálni, ktorú už aj tak dlho nepoužívali, lebo otec už dlhú dobu nespával s mamou v jednej posteli, uvidel niečo, na čo nikdy vo svojom živote nezabudne. Niečo, čo v ňom prelomilo obrovskú bariéru nesmelosti.
Otec stál nad klačiacou mamou, pri hlave jej držal revolver a z očí jej tiekli slzy. Nútil ju, aby ho orálne uspokojovala.
,,Fajči, ty suka, len fajči, keď môžeš iných, tak mňa musíš!" šepkal jej, revolver držiac stále pri hlave a ona čím ďalej tým viac plakala.
Syn sa na nich ešte stále pozeral, nevedel čo má robiť. Triasol sa a do očí sa mu hrnuli slzy. Nevedel sa ani pohnúť, ale musel niečo spraviť, ale mama si ho všimla. Začala zavíjať, prestala muža uspokojovať a plakala. Padla na zem a vrieskala.
,,Čo je ty kurva, ukáž aj synovi, nech vidí, aká si zdatná, nech vidí, ako fajčíš každému, kto príde! Čo synak?! Aj tebe to rada spraví!!" vrieskal opitý od pása dole nahý, chytil trpiacu mamu za vlasy a ťahal ju po podlahe k synovi, ešte stále s revolverom namiereným na ňu.

,,Ty hajzel!!" syn sa otočil aby z kuchynskej linky zobral najväčší nôž a stále počul nariekajúcu mamu prosiacu o pomoc.
,,Ani on nemá na to, aby sa mi postavil!!", zasmial sa otec a hodil mamu na zem, ale to ešte netušil, že dnes mu bude na mále.
,,Ty kokot! Zajbem ťa!!", zvrieskol syn, chytil otca, hodil ho o stenu a nôž mu silno priložil ku krčnej tepne. Keby tlačí len o troška viac, zabije ho.
,,Synak, synak, asi si zabudol, čo držím v ruke", povedal otec, pritisol mu pištol na brucho a so smradlavým dychom po alkohole pokračoval:,,Nemáš na to, aby si ma zabil. Si na to až príliž slabý. Nemysli si, že ja ti to uverím. Vysratý si aj teraz!"
,,Ty hajzel zabijem ťa! Ešte raz! Počuješ ešte raz sa dotkneš mojej mamy, tak si mŕtvy! POČUJEŠ?!", pritlačil mu nôž ešte viacej na krk.
,,Nie! Nie synak, nie! Jeden z nás, tu teraz zomrie!"
Otec odistil pištol a pritisol ju synovi na brucho:,,Ty, alebo ja. Ty alebo ja. Ty alebo...vyber si!"

04:02

Počuť už iba výstrel. Otec v bolesiach padá na biely koberec. Plačúca žena drží v rukách svoju pištol a modlí sa Bohu, aby si jej muža zobral k sebe. Už nechce trpieť.
Už nechce spávať s pištolou pod vankúšom. Do dnešného dňa ju ani nepotrebovala.
Plakala a pozerala sa na zvýjajúceho muža a na jeho ranu. Do boku. To prežije. Peklo bude pokračovať...

 Blog
Komentuj
 fotka
semhamforas  23. 7. 2010 16:09
na svete sú rôzne individuá
 fotka
kathussqa  23. 7. 2010 19:50
Alkohol robí hrozné veci...
 fotka
orfea2  23. 7. 2010 22:21
každý má svoju vlastnú pištoľ?
 fotka
zannie  24. 7. 2010 12:12
@orfea2 americka domacnost
 fotka
romika  25. 7. 2010 12:01
@eeozniap Ja som nevedela, že ty si takáto dobrá Klobúk dole
 fotka
eeozniap  25. 7. 2010 13:05
to víííš
 fotka
soolvieza  5. 1. 2011 14:47
strasne by ma zaujimalo,kolko mas rokov pises super
 fotka
h8u  3. 8. 2011 23:40
hej hej, tiež by som chcela vedieť koľko máš, ale tipujem že 17-19.. viac to nebude
Napíš svoj komentár