Asi ste si už každý raz povedali že, vy nie ste ten normálny tip človeka, s ktorým sa možno stretávate každý deň na ulici. Že v sebe máte tú „iskru“, ktorá väčšine ľudí chýba a vedeli by ste robiť veci úplné výnimočné, a originálne podľa seba , tak ako by to iného nenapadlo. Ako by niektorý povedali, všetci okolo sú idioti len vy ste lietadlo. Nie je to pravda. Ak by bola, tak by sme mohli spraviť v každom meste letisko.

Ale k veci. Na svete je veľa takých ľudí, ktorý si sami o sebe myslia že sa odlišujú od ostatných. Tak isto si možno myslia že to je asi jedno, pretože v dnešnej spoločnosti to nikoho nezaujíma. Lebo všetci sme neinteligentný a dokážeme plniť len svoje základne životné potreby. Preto sa tak správate aj vy, ľudia s „iskrou“.

Konkrétny príklad sedíte za počítačom a vylievate si srdce o vašich tajných predstavách, ktoré sú iné než ostatných ľudí. Niektorý vám občas dajú za pravdu a poviete si, že s takým človekom by ste si asi rozumeli. Ale v podstate týmto spôsobom ešte nikto nič nedosiahol. Keď sem alebo na facebook napíšete nejaký pekný článok a máte radosť , že vám naňho reagovalo 50 ľudí, niekedy zmyselnými, a niekedy aj nezmyselnými komentármi tak to nie je žiadna výhra.

V tomto tá iskra nie je. To že to napíšete niekde a za pár dní to bude na 50-tej strane, z vás revolucionára nespraví. Ak chcete niečo dosiahnuť, tak to nechcite dosiahnuť na internete, lebo tu sa z vás výnimočný ľudia nestanú. A tí čo sa stali tak klobúk dole.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár