22.4 2011 sa konal zápas s Fc Feonixom a Fc Budapest.


Prišlo nad 7 000 ludí. Do 10. minúty sme hrali hravne systém BARCA teda sme kombinovali hlavne na našej polke a v strede pola prenášali sme hru z pravého krídla na ľavé a skúšali sme dávať nahrávky za obranu ale nahrávky za obranu musia byť na meter presné a ešte hráč nesmie byť v ofsajde a to bolo na nás príliš ťažke.


Preto tréner oznámil kapitánovi že mám hrať presing. No náš tým nieje velmi dobrý na presing . Pri presingu je potrebné napádať aj obránov a brankára.



Bola 12 minúta a náš tým použil obidvoch krajných obráncoch do útoku a ked som dostal loptu od pravého krajného obránu loptu a mieril som do pokutového územia ale obrána ma fauloval. Nebolo to zákerné ale faul to bol takže som kopal zo vzdialenosti 22 metrov. Ten priamy kop som pekne zakrútil ibaže som trafil iba tyč a následoval protiútok súpera ktorý dal gól a bolo 0:1.


Tomuto sa hovorí smola. Tréner ma dal na krídlo. Súper sa dostal do útoku a ked už išiel napriahnuť k strele tak som mu ju zázračne zblokoval. Následoval roh pre súpera. Brankár vyboxoal loptu preč z pokutového územia a dostala sa ku mne. Spracoval som si loptu a klučkou ktorú použía C.Ronaldo som prešiel cez obranu a nekompromisne som zakončil a bola 25 minúta. zvišných 20 minút sme 2x vystrelili na bránu a strely boli z velkej dialky.



45. min. a bol polčas. Po polčase sme a začali sme brániť pretože poslali ela hráčo do útoku. Ked rozohrávali priamy kop dali gól. a Bolo 1:2 a bola 72 minúta. V 75 minúte som bol faulovaný v pokutovom území a kopal som penaltu. Strelil som gól od tyčky. 75 min a 2:2. 85 min z 26 metroch som trafil tyč. Feonix sa zmenil na hrad ktorý sme dobývali až do 90 min a rozhodca ukázalm že sa pridajú 3 minúty. Posledné 2 minúty sme mohli dať aj 2 góly a v 3 minúte sa dostali do útoku a dostali sme gól. Prehrali sme 2:3 .

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár