30.5 sme na domácom ihrisku hrali záverečný duel sezóny.


1. polčas


Hned v úvode súper po skvelej kombinácí mal šancu kde náš brankár zasiahol fantasticky. Druhú šancu sme mali my. Po nahrávkách v strede pola mi dali loptu za obranu a zrazu som bol JA VS BRANKAR. Loptu som si kopol raz do pohybu a strelil do dolného rohu.



1:0 PRE UTE Budapest.



Do konca prvého polčasu ostávalo 10 min. a súpermal šancu z priameho kopu. Hráč skóroval a bolo to 1:1 . Nastavili a 2 min. V 1 minúte nastavenia súper z rohového kopu skóroval. Prehrávali sme 1:2 po polčase.


2 polčas
V druhom polčase ma tréner dal do útoku. Prvá šanca bola okolo 60 min. nahral mi spoluhráč zo stredu pola a ja so vysunul nášho naj strelca ktorý vyrovnal na 2:2. Súper dal v 75. min brvno. Bolo to šťastie. V 85 min. mali dalšiu šancu ked po centrovaní z krídla súper neskóroval lebo náš brankár strelu chytil. Po výkope brankár lopta išla do autu.



Súper vhadzoval a po vhadzovaní si náhrávali medzi obránacmi loptu. Po dlhej nahrávke ich obráncu sme získali loptu to bola 91 minúta nastavovali sa 2 min. Pozískaní lopty mi nahral spoluhráč som prešiel cez obráncu fintou a ked som išiel sám na brankára obránca ma fauloval zo zadu. Obránca bol vylúčený a ja som kopal penaltu. Kopol som ju do prava brankár sa hodil do ľava. Po góle rozhodca odpískal koniec zápasu.






Tak sme v sezóne skončili 2. a teším sa na daľšiu .

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár