Pustil si Beatles a premýšľal nad svetom,ľuďmi a zlom.Písal tento blog pretože mal pocit že musí niako filtrovať svoj hnev na ľudí. Bol nešťastne zamilovaný ako každý na tomto svete a obracal svoj hnev na svet a na princípy a pritom a to nemohol nikto lebo no bohu žiaľ už to tak bolo.Mal v pláne sa nechať ostrihať pretože mal pocit že to bolo jediné čo mohol urobiť tak ako on chcel a preto lebo on chcel.Ale ešte aj toto mu pokazili.Mal pocit že ním svet manipuloval a zneužíval a do všetkého sa mu staral a preto sa rozhodol že už ďalej nebude hrať podľa pravidiel tohoto sveta ale podľa svojich.Snažil sa všetkým vyhovieť ale nestálo mu to za to.A tak chvíľu zasa rozmýšľal o samovražde ale po chvíľke ho to omrzelo.
A tak zasa pomaly pomaličky upadal do svojho sveta.Pretože už nemal silu ďalej bojovať za pravdu. A tak už je tu už je v bezpečí. Už je sám. Všade okolo sú len stromy a slony.Leží na stromami vytvorenej pohovke, popíja si svoj obľúbený jablkový nápoj a sleduje ako sa prechádzajú slony.(Thomas od malička miloval slony).Nad ním bola len krásna modrá obloha a okolo neho voňala levanduľa.
Teraz bol šťastný.Nemusel rozoberať bludy.Tu si mohol spokojne čítať Walden bez obvyklých posmeškov.Toto celé malo len jednu chybu nebolo to skutočné.
Ale jemu to nevadilo.Bol šťastný aspoň na chvíľku.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
silanova  17. 11. 2013 19:29
pozdrav Thomasa a slony
 fotka
duodirader  18. 11. 2013 14:07
@silanova dobre
Napíš svoj komentár