Sloboda.Čo to vlastne je? Celá sloboda je jeden veľký blud pretože sloboda neexistuje. Teraz sa možno (určite) pýtate čo to sú zasa za blbosti?Lenže je to pravda pozrite sa napríklad na prípad Ch. J. McCandlesa. Myslel si že keď utečie do divočiny tak bude slobodný.A práve naopak stále sa musel starať aby ho nenašli a o to čo bude jesť atď.Sloboda by mala predstavovať bezstarostný život lenže taký neexistuje stále sa musíte o niečo starať a byť zodpovedný.
Systém k tomuto nášmu systému sa asi ani nič pekné povedať nedá.
Tento systém spôsobuje že mnoho ľudí žije na ulici aj keď nemusia,inakosť sa odsudzuje,žijeme v klamstvách a podvodoch atď. Myslím si že je mnoho ľudí s týmto systémom nesúhlasí. Lenže čo môžu robiť? Keď sa postavia systému budú odsudzovaný systémom ktorý ľudom natoľko zatemnil mozog že nevedia čo je správne a čo nie.Odsudzovanie načo už je len toto dobré? Jedine na zvýšenie svojho ega. Odsudzuj si pre mňa za mňa len mysli na to že ani ty nie si dokonalý a pamätaj že sa ti to vždy môže vrátiť.Všetko toto zlo je predsa len na niečo dobré. Načo? Aby sme si vedeli vážiť to čo máme.Aby sme mohli byť šťastný skutočne šťastný.




-Duody Rader-

 Úvaha
Komentuj
 fotka
silanova  17. 11. 2013 15:12
Všetko toto zlo je predsa len na niečo dobré. Načo? Aby sme si vedeli vážiť to čo máme.Aby sme mohli byť šťastný skutočne šťastný.
 fotka
silanova  17. 11. 2013 15:14
ale nemyslím si,že celá sloboda je blud,je to stav duše a mysle .)
 fotka
duodirader  17. 11. 2013 15:49
áno ale fyzicky je to blud
 fotka
wind  17. 11. 2013 17:11
Sloboda sa nerovna bezstarostny zivot, sloboda vyzaduje kopec zodpovednosti.
 fotka
duodirader  17. 11. 2013 17:14
@wind mnoho ľudí si myslí že áno
Napíš svoj komentár