V minulej časti sa posádka Cowboya opäť vydala na Queen Mary 2. Nesú papierik s inštrukciami do bazénu. Jediný člen posádky, ktorý ísť nemohol je Milada a to kvôli črevným ťažkostiam.

Milada si na záchode už čo-to presedela. Také muky, aké mala teraz, však ešte nezažila. Spočiatku len tak sedela a prdela. Neskôr sa dostavili výkaly tuhého skupenstva. Veľmi tuhého. Boli tak tuhé, že sa poškodila misa. To ale zďaleka nie je všetko. Momentálne to vyzerá takto:
-Néééé, prosím ťa, Bože, nech to prestanééé! Ja už nechcéém! Néééééé! , a tekuté výlučky sa liali prúdom, ani pivo na Oktoberfeste. Ľudovo povedané, Milada srala šťankové sračky, alebo stručnejšie, šťala riťou. Zistila, že jej anus nie je vodotesný. A to ani pri úplnom uzavretí.
Počas Miladinej ukrutnej hnačky, sa zvyšok členov zapodieval bielou hmlou na Pedrovom skle.
-Pedro, vidíš niečo? , pýtal sa Jerguš.
-Nie, ale počujem.
-Však dobre, ale že či vidíš?
-Nevidí, jasné?! , ohradila sa Hildy. Bolo evidentné, že ich zožirera túžba prečítať si odkaz. Ten odkaz, ktorý niesli. Ten odkaz, ktorý nečítali. Ten odkaz, ktorý nebolo zakázané čítať.
-Serte na mňa a prečítajte ten odkaz. , prerušil ticho Pedro.
-Ja si s tým poradím.
-Fajn, Jerguš, čítaj! , kázala Hildy.
-Dobre, dobre. Takže: Vážený pán zakladateľ, po nekonečných analýzach vo svojich obvodoch som sa rozhodol, že spomínané veci Vám nedodám. Váš Cowboy....To je celé.
-Fakt? No, nevadí, tak papierik dodáme a môžeme spokojne odletieť.
Akurát vtedy, ako Hildy dohovorila sa Pedrovi odhmlilo sklo.
-Čo ti bolo? , vyriekli obaja nepoškodení naraz.
-Ále, len sa mi začalo liečiť moje odfarbené oko. To malo za následok zvýšenie teploty vnútri ľavého oka. To sa začalo rozpínať a narazilo na sklo. A vy ste videli bielko.
-Máš fakt biele bielko. , poznamenal Jerguš.
-Vďaka, čistím si ho každý deň prípravkom Head & Eye Bowls. Pre čisté bielka.
Počas tejto konverzácie sa dostali k bazénu. Položili odkaz do určeného miesta, keď sa tu zrazu za nimi zjavil akýsi muž.
-Dobrý deň. , všetc sa otočili. Ostali zdesení.
-T-t-to je Sagru! Teda Urgas! , zľakol sa Jerguš. Spravil krok dozadu. Dostal kŕč do oboch stehien a zvalil sa ako handra.
-Áno, aj tak ma volajú. Moje meno je ale iné. Oveľa inšie. , nastala chvíľa ticha. A všetci len čakali, čo povie. Jedine Jerguš sa poskrúcal
-Som Oref Abarat! A v žiadnom prípade nečítajte moje meno odzadu.
Milada vstala. Poslednýkrát si vytrela svoju nežnú prdelku. Minula 2 a pol rolky.
-Hneď sa cítim lepšie. , vzdychla si.

Čo chce Oref od posádky? Nebude mať Jergušov kŕč dlhodobé trvanie? Skončili už Miladine muky? Aké ďalšie šarapaty vyšarapatí Pedrovo odfarbené oko?
Už čoskoro v štrnáske od Wraitha

 Blog
Komentuj
 fotka
oren_ishi  26. 1. 2007 23:23
DDDDDDDDDDDDD to s tym bielkom bolo super a aj to s Orefom DDDDDDDDDDDDDDDDD ...
 fotka
zipporah  27. 1. 2007 11:15
nie milada uz nebude mat mukyyy, a pojde kupit novu misu, ne? alebo jerguš postavi misu z lega
 fotka
flaky  27. 1. 2007 20:41
Čo chce Oref od posádky? Nebude mať Jergušov kŕč dlhodobé trvanie? Skončili už Miladine muky? Aké ďalšie šarapaty vyšarapatí Pedrovo odfarbené oko?.....neviem,neviem
Napíš svoj komentár