Este pred casom keby mi niekto povedal, ze si budem pisat vlastny blog tak by som ho vysmiala... Myslim si, ze davat svoje city, radosti a starosti takto svetu najavo skrz internet je dost neosobne a mne nie velmi blizke, ale budem sa snazit nesklznut do subjektivity aj ked to sa asi ani velmi neda... )
Ale je to jeden zo sposobov ako sa prezentovat, alebo mozno zviditelnit,nadviazat nove priatelstva (ktore mimochodom nikdy nie su na skodu, kedze nikdy nemozes vediet akych fajn a v pohode ludi stretnes )
Clovek by si mohol pomysliet, ze svet je plny nahod...
Ja si skor myslim pravy opak...nie preto, zeby som vam ju chcela uplne vyvratit ) ale nielen ja, ale urcite aj mnohi ini odmietame pripustit, ze nejaka ta nahoda, alebo zhoda nahod vobec existuje )...
Urcite sa pytate... ale preco?
no preto ) lebo vsetko ma svoju pricinu... Nikto a nic tu nie je nahodne... vsetko je spletou na seba navzajom navazujucich pricin...
A ked pojdete od priciny k pricine nakoniec aj tak sklznete do ontologie ;O) (pre tych co nevedia je to veda o byti...nie biti ako masteni niekoho pred skolou lebo vam ukradol desiatu ale o byti ako existencii...)
Pricina je vlastne to, posobenim coho sa nieco stava, deje...
Rada pouzivam priklad s tehlou )... ked idete okolo lesenia a okolo ucha vam preleti niekolkokilova tehla, co je to nahoda?
nie lebo je to chyba pracovnika, ktory do nej omylom kopol (cize on je tou pricinou, preco sa ta tehla dala do pohybu ) a pricinou ste aj vy sami osebe, kedze presne v tomto case, kazdy den prechadzate okolo lesenia ;O)
mozno nie uplne jasny priklad ale snazila som sa ;O)...

PPS:k tej tehle...ked len preletela okolo a nie na vas myslim si ze je to este aj velke stastie.

 Blog
Komentuj
 fotka
beruska_zuzanka  23. 10. 2007 17:09
Hehe, niektorí by si možno zaslúžili dostať niečím po hlave, že by sa prebrali

Ale chválim tvoj prvý blogerský počin, snáď sa ich dočkáme viac

Mám ťa rada, ségra
 fotka
l.ukynko  14. 11. 2007 10:54
no vidis.. to ze si zacala pisat vlastny blog tiez nebude nahoda ... ale kludne pis subjektivne, blog je prave o tom..

mam pocit ze v tomto blogu si prelomila rekord v pocte smajlikov na jeden prispevok.. ;o)
Napíš svoj komentár