Zasa mi volal, bože ako to len neznášam keď viem že sa s nim musím rozprávať a viem že budem klamať. Lebo to čo bolo a možno ani nebolo, to chvíľkové poblaznenie, ten cit o ktorom sa vyspevuje v každej pesničke, ten už vyprchal. Sublimoval a teraz sa vznáša niekde v povetrí, nezachytitelný.

Tak som sa s nim rozprávala, že ako sa mam a ako sa ma on, povedala som mu novinky čo škola, aký bol výlet..
on mi hovoril nudne veci ktoré ma absolútne netrápili a odpovedala som len jednoslabicnym hmknutím. niekoľko kráť som mala chuť ten telefón tresnúť o stôl alebo na mu povedať že ho už neľúbim a poslať ho niekam kde nie sú telefóny.

Ale nepovedala som to, mam na to dôvod a viem že by to odomna nebolo veľmi fér. Ale fér nie je udržiavať ho v klamstve zbytočnej nádeji. Dokiaľ to chceš ťahať ďalej? Chceš čakať dokiaľ si nenájde nejakú inú? To by ti vyhovovalo, nech sa z tebou rozíde on a nie naopak.
Ale čo ak je stále zaľúbený, povedal ti že ta ľúbi, že mu chýbaš nie? a čo si povedala ty? len mhm a tiché aj ty mne.

chcem sa s nim rozísť chcem od neho mat pokoj. To pekné nechať len v pamäti a už nikdy ho nevidieť. áno môže to byt odomna drsne, že ho už nikdy nechcem vidieť ako je to zlatý chalan a všetko ale náš vzťah už nemá budúcnosť povedala som mu to aj vtedy ale on v to stále verí a vzťah nemôže mat len on sám. ja nemám rada keď niekto utláča moju slobodu, a to že nám už naplánoval spoločnú budúcnosť. mal by si nasadiť stierače na oči aby už konečne videl že ja ho už nechcem. áno môžete si myslieť že som hocičo ale podľa mňa sa to už takto nedá.
sme niekoľko tisíc kilometrov vzdialený a on stále verí že to ma budúcnosť. chce prísť za mnou ale ja nechcem, neznášam keď na mňa niekto tlačí a kebyže sa náhodou zjaví pred mojim domom asi by som mu zatvorila dvere pred nosom. už sa to skončilo.
Nemá to zmysel, už ho neľúbim
škoda len že to on nevie.
chcem mu to povedať ale nemôžem, ešte nie, a preto sa silene usmievam na telefón keď hovorím „dobru noc.“
„I lov...“
červene tlačitko. S povzdychom odložím telefón.

 Denník
Komentuj
 fotka
antarktis  5. 9. 2007 22:09
si pica... co riesis? ...si myslim ze je to jednoduhsie cez fon ako osobne a uvidis tie smutne oci plne nenavisti a nepochopenia tak len budes pocut ze co? a zloz
 fotka
martina007  6. 9. 2007 16:16
chapem ta...rozchody su tazke
 fotka
janulka3112  6. 9. 2007 16:17
tak sa s nim rozid...na co to natahujes. Aby sa este viac namotal, zalubil? Ukonci to v zarodku a nebudes sa citit az taka vinna...



PS: druhykrat si rozmysli s kym zacinas vztah...
 fotka
leniny7  6. 9. 2007 23:36
Je to od teba hnusné
 fotka
saddath  30. 1. 2008 19:11
nie je to hnusne...nelubis ho....tak ho nelubis,tak mu to povec,aj ked to bude tazke...nikto ta nemoze do nicoho nutit
 fotka
elvie  3. 2. 2008 13:07
nom mna ked niekto do niecoho tlaci, dovi dopo...cim viac tlaci tym sa viac stahujem...proste milujem slobodu..uplne ta chapem...len to aj tomu druhemu citlivo vysvetlit
 fotka
marttina  29. 4. 2008 22:49
mne sa toto stalo. poznam to. prezila som stale som tu.. jednoducho naber odvahu a povedz to. cim skor tym lepsie.. pre neho aj pre teba.
Napíš svoj komentár