Upozornenie- odporcovia príbehov zamilovaných tínedzeriek odchod. Toto je len pre romantyčky a romantýčiakov.

Tento pondelok som si dala predsavzatie, čí je jebnute alebo nie posúďte sami (alebo radšej nie).
Stavila som sa (sama zo sebou) že do piatka tohto týždňa mi jeden spolužiak volajme ho ciel, (nie som až taká traposky trápna aby som ho nazvala brr „idol)Tak tento môj ciel mi do konca tohto týždňa dobrovoľné dá svoje číslo (mobilové) a ja ho pozvem na kafe.

Ako odmenu si potom kúpim čokoládku, alebo mi ju kúpi on  a ak nie, no nevedela som si vymyslieť dostatočný trest, ten čo som si vymyslela prvý sa mi zdal až príliš krutý a to by som nemohla spraviť (nebojte sa nejde o nejaké seba poškodzovanie či také čosi, je to skôr psychyckeho charakteru niečo ako počúvať britney spearsovej odrhovačky cely deň. Alebo presvedčiť každého že je to moja naj speváčka.
A dovidenia v Pezinku. Alebo v kerej Márii je teraz ten blázinec. Lebo to by bolo väčšie nervove zrútenie ako kebyže ma odmietne ten chalan. Na jeho odmietnutie som pripravená lepšie ako obrnený tanker na vystrel s vodnej pištole. (som zmierena zo svojim osudom)Aj keď zaujímalo by ma čí by zmenil svoju odpoveď kebyže pred nim predstieram nervove zrútenie. Zomierať viem dosť dobre aj keď na to nemám veľa príležitosti a nervové zrútenie to je niečo, práca pre herečku, heh aj keď od nej to mam na milé vzdialene. Ale raz mozno zacnem svoju hviezdnu karieru v birdz tv

Oukej nebudem tu už traposit, radšej napíšem čo bolo dneska.
Dnes už vyššia bytosť zabrala na moju udicu a ukázala že s mojou stávkou ma záujem niečo urobiť.
Na chodbe sme sa stretli asi dva krát vždy sme sa pozdravili čo bolo celkom vtipné keďže ma nevolal normálne – dreamy alebo dreamagall ale škaredo, skrátené, dream, alebo gal čo ma vždy vytáčalo. Jednoducho nenávidím keď ma ľudia nevolajú tak ako sa volám ale zoškaredštenou formou. Ale nepovedala som mu to, len včera som sa na nho oborila „nevolaj ma tak!“
„uu jaka naštvaná“ prehodil spolužiačke ktorá išla s nim po chodbe.

Odvtedy mu hovorím zdrobneninou ale nezdá sa že by to zaberalo, stále ma vola tak ako sa mi nepáči ale aspoň mame priestor na konverzáciu.

To je prvá časť môjho plánu, kecat s ním, trocha bližšie sa s nim zoznámiť a potom... príležitosti na to mám dve. Nenápadne sa k nemu nasockovať pri obede alebo v autobuse cestou domou aj keď väčšinou býva obklopený kopou trkotajúcich spolužiakov/čiek a v ďalšom prípade som nimi obklopená ja. Ale moja popularita vás zaujíma asi tak ako kura vyhrabávajúce červíky na dedine.
Ale napriek všetkým trápeniam a strašlivým prekážkam ktoré som musela prekonať, som sa s ním dnes rozprávala.
3 alebo 4 minúty...ááách. Vyznal mi lásku a spýtal sa ma kedy s nim chcem skočiť vybrať si svadobné šaty. I wish.

Pýtal sa ma prečo sa mi nepáči ako ma volá a jeho kamoš poznamenal niečo inteligentne že moje meno je nizkokalorické a že by ma to malo tešiť. Mmm diky za kultúrnu vložku.

Ale na prechode mi môj ciel povedal že som zlatá keď som sa pre akúsi blbosť ktorú povedal usmievala. Číže asi ma nemá na háku, yay. Ale možno to myslel len tak.

A mam fakt otrasné vlasy, a konečne by som mohla prevetrať moje klopkačky. Mi vadí keď som od chalana taká malá. Jeblé gény.

No každopádne keď sme sa srdcervúco rozlúčili („čau“ „sa maj, ideme na pizzu.“) som sa usmievala jak idiot, potom mi to pretrvalo aj celu cestu v autobuse. Čo ak mi konce úst navždy tak ostanú?

Ale celkom dobrý začiatok si myslím aj keď sa obávam že som sa na nho dosť namotala. Dneska keď som čítala jedno scifičko tak zrazu myslím na nho...a na mňa.. omfg. To vyzerá dosť zle. Noo uvidím čo sa z toho vyvinie ak niečo.

A ešte čosiq, budeme mat Valentína. V škole mame takú stupídnu skrinku kde sa strkajú Valentínky. Čo mu mam napísať??? Ak vôbec niečo. A mam sa podpisat?

dik ak ste docitali dokonca o mojom exciting (non existent) love life.
kípnem vás updejtnutých

a co myslíte- vyhrám svoju stavku proti sebe? a kto vyhrá? Ja alebo Ja?

 Denník
Komentuj
 fotka
voda-a-sneh  5. 2. 2008 23:45
No podla tvojho rap-ortu sudim, ze je pozitivne naladeny, prijdes mu zrejme mila Pokracuj v tom, co robis
 fotka
dragonfly  6. 2. 2008 01:04
Nooo, myslim, ze vyhras ty drzim palce
 fotka
saddath  6. 2. 2008 15:29
nieee valentinku nieee...normalne si vypitas cislo...alebo ani to nemusis...rovno ho hned zavolas...a potom si mozes kupit cokoladku a hned!
 fotka
dreamagall  8. 2. 2008 21:52
mnoo, svoju stavku zo sebou som prehrala, ale aspom si nemusim nic kupovat.

Noo s chalanom to vyzerá tak všeliako cize uvidím ako sa to vyvinie ale posnazim sa ho nejako k sebe pritiahnuť
 fotka
saddath  9. 2. 2008 09:23
no a takto si prisla o cokoladku...stav sa aj tento tyzden
 fotka
nilfea  12. 3. 2008 20:23
hmmm...proipomina mi to knizku dennik princeznej =DDDDD
 fotka
fragile.  13. 3. 2008 22:13
Hm a ako sa to vyvinulo teda?
 fotka
wewo  19. 4. 2008 19:26
ano! chceme update! nechces s toho urobit serial?
 fotka
dreamagall  19. 4. 2008 19:54
obávam sa že update nebude, kedže som sa s tým chalanom nejako nedala dokopy, bud sa mi vyhýba alebo ho počaas jeho čašníckej brigády uniesli 2 atraktívne mimozemštanky a ja nechcem chodiť s niekym kto je na inej planéte a ešte k tomu sa stravuje pomocov trubičky.



čiže to nemá budúcnosť , ale ak sa mi podarí si ho poodchytiť a len tak pozvať na rande (už mám pripravený aj papierik s telefonnym číslom - jemne zašifrovaným aby to nemal chlapec jednoduché ) tak určite napíšem další blog
10 
 fotka
inkheart  20. 4. 2008 20:26
Dosť dobré, konečne som si to prečítala a dosť som sa nasmiala na zvrate "srdcervúco sme sa rozlúčili ("čau", "sa maj, ideme na pizzu")" - čosi mi to pripomenulo

A prepáč, že som v minulosti zanedbávala pravidelné čekovanie tvojich blogov. Bola som príliš zahľadená do seba.
11 
 fotka
inkheart  20. 4. 2008 20:28
A ešte čosi: myslím, že by si to nemala vzdávať, ak ti na nom záleží - obdivujem na tebe, že máš vôbec guráž to skúšať, nenechaj sa zastrašiť!
Napíš svoj komentár