"Lila ?"postavila som sa od bubnov a všetci na ňu upriamili pozornosť.Vtom ma Dadc schytila za rzku a vytiahla von z garáže.
"Minútku .."povedala ostatným , čo sedeli dnu a zatvorila za nami dvere.
"Tak ..?"nedočkavo som prestupovala z nohy na nohu .
"Nič strašné sa nestalo .. len jeden chalan ju strašne serie a potrebujem mu zavolať.Nemáš kredit ?"okamžite som vytiahla mobil a podala jej ho.
"Ďakujem.A teraz choď dnu lebo to bude nápadné a nechcem aby niečo vedeli."bez protestov som znova vošla pričom už na mieste bubnou sedel blonďavý chlapec.
"Heeej ! "pozrela som na neho urazeným pohľadom a čakala kedy odtiaľ vypadne.
"Tvoje miesto je tam aha gitara ... ber a hraj"usmial sa na mňa a tak som si vzala gitaru a začala hrať About a girl.Asi v polovici pesničky zasa vtrhli dovnútra Dadcn s Lilou.

"Počujte .. my už musíme ísť.Volala mi mama , že mám prísť domov , lebo mi kúpila dajaké nohavice a musím ich vraj vyskúšať či co.Ty .. ideš s nami?"pozrela na mňa s očakávaním , že poviem ,že idem ale pozrela som sa smerom ku skrinke , na ktorej sedel Tomi , ktorý len na mňa letmo hľadel svojimi čokoládovými očami.
"Nie ... ja nejdem ... je len osem .. a nechcem sa vrátiť tak skoro domov."výhovorky..to je moje.Dadcn aj s Lilou na mňa pozreli štýlom:,,Co ti práši , šak ťa tu samú pretiahnu.,, , no keĎ videli , že to nezaberá tak ma objali na rozlúčku a odišli preč.

"Tak .. a ide sa do White Horse-u"postavil sa Tomi a čakal kým sa niekto postaví tiež no nejako všetci ostali sedieť a ozval sa na to jedine Mišo.
"Ja do WH nejdem ... ani ma nehne odtialto."pokrútil hlavou a tak si Tomi znova sadol zobral kúsok polystirénu ktorý sa povaľoval na zemi a začal ho ošuchávať kľúčami.
"To ťa baví?"udivene som na neho pozrela keďže som sedela vedľa neho a mierne sa usmievala pri pohľade akým štýlom to robí.
"Ani si nevieš predstaviť ako."hodil na mňa potmehúcky pohľad pričom mu v ruke ostával už len kúsoček ktorý zostal v celku.Vtom sa postavil prišiel k Mišovi a fúkol si do ruky.
"Bože sneží!"vykríkol a samozrejme o všetko skončilo na Mišovi.
"Tomáš...tebe už maximálne j**e ?"začal si to pracne dávať dole z vlasov pričom sa všetci začali smiať z pohľadu na Miša s hlavou plnou bielych guliek.
"No a ide sa hlasovať.Nemienim tu ďalej trčať."zahlsil Tomi keď všetci zvážneli a začal.
"No ... ja ísť chcem , Mišo nie , Kudlo ?"Kudlo len pokrútil hlavou na náznak , že jemu je o jedno.
"Fajn taže to sa nepočíta...Aďo ?"spýtal sa aj blonďavého chlapca ktorému som konečne prišla na meno a on zareágoval rovnakým spôsobom ako Kudlo.
"Ci boha .. fajn .. ty ?? Ty si so mnou ticho ! No , takže ideme."ja zaskočená tým čo spravil som sa len pousmiala.
"Fajn .."zasmiala som sa a Mišo na mňa len sklamane pozrel.Len som mikla ramenami na náznak , že už sa s tým nedá nič robiť a tak sme sa postavili a zamierili na zastávku.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár