Fajn. Dokážem pochopiť, že niekto má proste tendenciu vytrepať osobe Bé všetko, čo o nej povie osoba Á, najmä, keď sa ani s jednou stranou nejako špecificky nebaví. Neviem, čo ide o lozenie do riti alebo čo, dokázanie si, že on na to má..rozhádať kolektív, veď to predsa len nebude až tak zložité.
Ale čo také vidia ľudia(resp. vidí dievča) na lození od jednej skupinky k druhej a na predstieraní pred obidvoma, že tú druhú stranu neznáša..ako sorry ale toto je tak povrchné že až.

Ďalej asi fakt nestrávim, ako niekto môže odsudzovať niekoho za to, čo robí on sám, a pritom sa tvári ako najväčší chudák na svete, ktorému všetci tak neskutočne ubližovali..a on sa z toho tak poučil, že teraz robí to isté. Hotová Matka Tereza..

Nepochopím moju dlhoročnú kamošku, ktorej poviem nech určite príde za mnou domov keď skončí s mestom a nech sa aj ozve..ani telefonát, ani návšteva. Potom jej volám celý nasledujúci deň..nič, načo by mi zavolala naspať. Keď som sa jej dneska pokúšala dovolať na pevnú, jej sestra mi veselo oznámi, že Ivušenka sa zabáva v meste..no ako..musí mi poradiť tú techniku rozdvojenia, že je aj v meste aj a pokeci a icq..(fajn, viem že by sa to dalo s netom v mobile, ale ten nemá.) Potom sa jej konečne dovolám a ona mi zapotí, že mala dačo s mobilom. Jasné a žijeme v dobe ľadovej, že ani jej mama, ani sestra jej nemohla požičať mobil a dokonca aj pevná linka vymrela..ako sorry ale takéto klamstvá si hovor niekomu inému..A keby aspoň som ju len chcela vidieť, ale potrebovala som od nej prachy, ktoré mi dlžila. Proste sa na to veselo vysrala..nabuúce ti vybavím vieš aké triko..

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
shroomy  14. 6. 2008 19:49
jeeej duuha
Napíš svoj komentár