Po neúspešnom pokuse s postojom "ruky v bok, nohy v bok" sa dovtípila, že musí zmeniť taktiku. Na nič však neprišla, tak si odhryzla z mrkvy. Potom premýšlala nad svojím nešťastným osudom..už 5 rokov milovala šuhaja menom Mauricioa nehodlala ho nikdy vypustiť zo svojho srdca. No keby len srdca..aj z náručia. Chudák Mauricio bol v jej spoločnosti permanentne oblapený jej klobásovými ručiskami.

Zmorená touto nešťastnou láskou si pootvorila okno a sadla si na parapetu. Ako si tak pokyvkávala nohami a pozerala sa dole, letel okolo holub. Tak ju to naštvalo, že sa ho rozutekala chytiť. Krava zbrzdená. Zabudla, že sedí na vonkajšej strane okna a tak pekne letela(naštastie len z prvého)dole. Keďže zlá burina nikdy nevyhynie a autorka tohto článku je zaťažená na happyendy, Joža prežila. (uááá

Keď padala na zem, hrala sa na Catwoman a pristála na štyroch. Jej megaultra objemná fixovaná ofina to neprežila a roztrieštila sa všade dookola. Jeden kúsok zasiahol predtým hydroxidom ofŕkaného spolužiaka do druhého oka a tak sa vrátil naspäť do nemocnice.

Joža bola veľký "forkař" a tak urobila veľký J O K E a hrala sa, že je mŕtva. Ostala ležať na zemi v polohe, ktorú by iný človek asi nevytvoril, ale s jej krivosťou to bolo pre ňu maličkosťou. Keď dobehli jej spolužiaci, aby sa pozreli ako vyzera emáčka čo vyletela z okna, namotali sa na jej J O K E a zavolali saňitku. Hneď potom ju odvolali, lebo niekto povedal, že stačí pohrebný ústav.

Joža to nečakala, ale ako zanietená herečka sa rozhodla, že vydrží až do konca. Kým prišiel pohrebný ústav, už to ani nemusela hrať, lebo zadržiavanie dychu nikdy nebolo jej silnou stránkou, asi tak ako obľúbenosť u spolužiakov. Tí si kopli, buchli, šťuchli a na konci šantenia bolo po Jožke.

viem, že saňitka sa tak nepíše. je to proste J O K E

ďakujem Gabulienke za pomoc so slovíčkami

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
gabulienka  8. 4. 2008 16:04
nie je zac
 fotka
dinqa  8. 4. 2008 16:10
nie je efron
 fotka
mayflower  9. 4. 2008 18:19
...nie je vanessa? no peknee
 fotka
littleeva  18. 4. 2008 23:33
dobry JOKE
Napíš svoj komentár