Ach , Tá Láska.



Električku stihla v poslednej chvíli. Vtisla sa dnu a prihládzala si starostlivo upravené vlasy, ktoré jej roztrapatil vietor.
Vždy si potrpela na svoj zovňajšok a dnes chcela vyzerať výnimočne dobre. Zapôsobiť. Všetko si dobre premyslela, naplánovala.
Chcela si ho ešte raz vybaviť pred tým ako sa stretnú. Vybrala preto z vrecka svoj mobil a pozrela sa na obrazovku na ktorej , bola jeho fotka. Kolovali v nej zmiešané pocity Hoci sa poznali z videnia už veľmi dlho od ich bližšieho zoznámenia ubehlo len pár týždňov. A on sa ju konečne odvážil niekam pozvať, o ona jeho pozvanie z radosťou prijala. Ich spoznanie bolo ...hm..., veľmi nečakané, aj keď si ho možno pamätala z minulosti, nikdy by si nepomyslela, že sa dajú práve oni dvaja do reči. Obidvaja cestovali tým istým spojom , každé ráno do školy, aj si pri neho raz či dvakrát prisadla, ale to bolo všetko. A práve pred pár týždňami zhodou náhod opäť cestovala tým istým spojom ale tentokrát s kamarátkou, ktorú on veľmi dobre poznal a tak sa konečne naskytla príležitosť aby ju spoznal. Keď si pri neho prisadla pozdravil ju a spýtal sa ako sa má. Ona mu odvetila ,,Ahoj , mam sa dobre, a ty ako sa máš?´´ a práve touto vetou sa začalo odvíjať niečo, niečo nové čo zmenilo jeho vnímanie na svet okolo neho. Od prvého zoznámenia ubehlo pár dní a oni si proste padli do oka. Vymenili si telefónne čísla, fotky a začali si písať keďže nemohli byť stále spolu. Každý v ich okolí v nich videl ideálny pár.

Z príjemného snívania ju vytrhlo zvonenie jej mobilu. Bol to on volal, že bude chvíľku meškať, pretože mu do toho niečo nečakane vošlo. V duchu si povzdychla. Našťastie to stihol. Z tmavej zastávky sa vynorila postava a nastúpila do rovnakého vozňa v ktorom bola aj ona. Bola troška v rozpakoch, keď si pri ňu prisadol, ale jeho milý úsmev z nej striasol všetok strach.
,,Ako sa máš?´´, spýtal sa. ona mu milo odvetila. ,,Ahoj mám sa fajn, a veľmi som sa tešila na naše stretnutie.´´

Pozval ju do kina, dávali nezáživný film. Ale aj tak sa na nič iné ako pozeranie neodvážili. Možno sa jeden druhého báli alebo, proste ich city možno neboli vzájomné.
Po filme ju ešte pozval na čaj a rozprávali sa o tom, čo by chceli robiť v budúcnosti.
,,Chcela by som ísť, študovať do zahraničia, veľmi rada spoznávam nových ľudí, krajiny.´´ odpovedala na jeho otázku.

Šiel ju potom ešte odprevadiť na stanicu , keď sa lúčili objala ho , a on jej povedal mam ťa rád.
V noci ho ešte raz prezvonila. Na ďalší deň bola to sobota , celý deň čakal aby jej zavolal, ona mala vypnutý mobil . Až na večer okolo 19:00 mu napísala sms-ku. Celý deň rozmýšľala nad včerajším večerom. Niečo podobne bolo v tej sms-ke, ktorá opäť zmenila jeho život. Z ničoho nič ho úplne nechala iba z vysvetlením, že nevie presne čo k nemu cíti.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
-veronka-  27. 7. 2008 15:00
nemam rada taketo pribehy..su take obycajne, kazdodenne a proste pridu mi strasne nudne..ale to je len mnou, som necitlivy clovek...
 fotka
pawlo  28. 7. 2008 09:37
Ale - celkom v pohode príbeh - aspoň nie je taký ,,mexický,,
Napíš svoj komentár