Bola to láska ako z rozprávky...On miloval mňa, ja milovala jeho...Krásne vyznania boli na každodennom poriadku...Tak prečo?..Čo sa vlastne stalo?...Bol to vzťah princezná a princ..Nič im nechýbalo....No do nášho vzťahu sa vždy niekto tretí anonymný staral...Verila som jemu! Nie nezmyselným vetám od cudzích...Po čase som už aj ja mala podozrenia z toho čo sa deje...Menil sa...Nevšímal,stále niečo písal....Bol čoraz nervóznejší.No inokedy milší...Láskyplný, taký ako som ja poznala...V jeden krásny večer,keď sa zdalo,že je všetko v starých koľajách...Ticho! Zazvonil telefón!....A tak sa krásny večer zničil aj s tým všetkým krásnym...Začal to zachraňovať no ja som neverila...Normálne začal plakať ako veľmi ma miluje...A ja som mu to zjedla..Každé jedno slovo ktoré vyslovil som zjedla ako jednohubku...začalo to byť také krásne ako predtým...Na dni mesta povedal,že si dovedie kamarátku..V pohode prečo nie?...Pozerám z diaľky...Je to on?Preboha to čo?...To je on? S ňou? Za ruky? Preboha zobuď sa! to je sen..No žiaľ nebol..Prišiel za mnou a tak krásne mi prestrel a povedal:"Na toto je moja nová frajerka!" Myslela som si,že môj celý svet (bezstarostný) sa zrúti...Depky,slzy,plač,nevyspaté noci,budenia..Boli v každodennom poriadku...Po čase som začala zabúdať...ale čo to?...On mi začal vyvolávať,vypisovať ako ma nesmierne miluje! A ja nato?:..Prosím? po tom všetkom??...Však máš babu si normálny?...A tým naša konverzácia skončila...Ja som ho vymazala z kontaktov..Začala ignorovať...A zmierila som sa s tým..A povedala som si nič netrvá večne...Síce si veľa krát poviem chýbajú mi jeho bozky..Hlavne jeho zamilovaný pohľad tých krásnych modrích očí...(ďakujem ak ste si to niekto prečítali)

 Blog
Komentuj
 fotka
goth111  26. 7. 2010 00:58
Jedno slovo. DEBIL.....
 fotka
frez  26. 7. 2010 01:15
...ani nemam slov...
 fotka
blackknight  26. 7. 2010 08:41
Hrozné, celý ten blog ! A teraz nemám na mysli obsah, ale formu a spôsob akým je to napísané. Koľko ti trvalao kým si to celé zbúchala ? Minutu ? Možno dve, s veľkou dávkou optimizmu.



Na mňa to pôsobí chaoticky a prostoducho. Vďaka tomu som sa ani na chvíľku nedokázal vcítiť do toho, čo opisuješ.



2*
 fotka
diamond1star  26. 7. 2010 13:39
cením si názor ale viac som napísať nemohla...Keby som mala písať tento príbeh tak b celý tento príbeh mal aj 50 strán A4...
Napíš svoj komentár