Rozprávka o promiskuitnej veveričke

Čas plynul ako voda... Zvieratká v PerverzLese si spokojne žili. Všetko fungovalo tak, ako obvykle: radodajná veverička Monička sa venovala svojim obľúbeným činnostiam – obšťastňovaniu ostatných zvierat a chodeniu do speváckeho súboru, vlk Májkl sa preháňal po PerverzLese na svojej motorke a balil nevinné líštičky, sova Izidora si otvorila sexuologickú poradňu a snažila sa poradiť jeleňovi Marekovi...

Nik si to ani neuvedomil, a ježko Jožko si už odsedel svoj dvojmesačný trest. Podstúpil psychoterapiu a odborníci na slovo vzatí začali riešiť jeho problém so sluchom. Ježko Jožko sa mal opäť začleniť do normálnej spoločnosti a žiť svoj zabehnutý život.

Nadržané, ale zato dobrosrdečné zvieratká sa rozhodli na ježkovu počesť usporiadať párty. Iniciátorka bola veverička Monička. Zjavne si tým chcela pohladkať svoje choré ego a mať pocit zadosťučinenia... Kúpila balóny a konfety, ktoré sa potom povaľovali po PerverzLese ešte dobrý mesiac, zaobstarala jedlo, nealkoholické, ale, samozrejme, aj alkoholické nápoje, pre istotu kúpila pár kondómov, totiž už veľmi dobre poznala takéto párty a zadovážila si aj sľúbený vibrátor.

Keď ježko Jožko dorazil, všetci ho vyobjímali a sova Izidora dokonca aj pustila pár nefalšovaných sĺz. Veverička Monička otvorila párty zaspievaním piesne svojím vycibreným sopránom s vibratom a zábava sa začala. Zvieratká najskôr všetko požrali a potom sa ožrali. Sprvu bol stredobod ježko a jeho príbehy z väznice, no len do chvíle, pokiaľ vlk Májkl nedoniesol pytel ilegálne vypestovanej marihuany.

Pomaly sa blížila polnoc. Veľká tlupa podgurážených zvieratiek sa postupne prerieďovala. Niektoré sa po dvoch alebo troch rozchádzali na všetky strany a hľadali si nejaké tiché a nikým nerušené miestečko, aby mohli... hmm... prehlbovať svoje kamarátske vzťahy. Iné zas zostali ležať na lúke omámené vplyvom rôznych návykových látok... A tak veverička Monička a ježko Jožko mali na seba konečne čas...

Ráno, tak ako obvykle, keď sa nad lúkou ešte vznášala para... ktovie, prečo... veverička Monička, ako to už býva jej zvykom, vstala, vzala si všetky svoje veci a nebadane sa vzdialila od obnaženého Jožka, pri ktorom bol pohodený vibrátor s vybitými baterkami...

Keď zvieratkám prešla opica, všetko bolo opäť v pohode. Teda až na veveričku Moničku. Začali jej vypadávať chlpy a vraj sa jej na koži spravili rôzne vyrážky. Vyzerala dosť strhane... dokonca ju už nebavilo ani žúrovať a oddávať sa sexuálnym hrám stále s iným partnerom... Zvieratká sa jej začali vyhýbať a už ani sova Izidora si s touto chorobou nevedela dať rady. Mohol to byť šarlach alebo syfilis, jedno je však isté, museli to riešiť odborníci. Najlepšie, ak by to boli odborníci na slovo vzatí.

Premilenú veveričku Moničku museli hospitalizovať a liečiť antibiotikami. Diagnóza je jasná, je to syfilis. Aj napriek Moničkinmu voľnému spôsobu žitia jediný, kto ju mohol nakaziť, bol ježko Jožko. Totiž, len s ním mala nechránený sex, nakoľko si to chceli užiť čo najlepšie. Veveričke Moničke opäť raz praskli nervy a zavolala políciu a udala ježka za úmyselné ublíženie na zdravý šírením nebezpečných chorôb.

Ježkovi Jožkovi zas klepli strážcovia zákona po prstoch. Zistili, že Jožko sa syfilisom nakazil vo väzení. Veď viete, ako to chodí so slabšími jedincami v čisto mužských väzeniach... Nakoniec mu to však všetko prešlo, nakoľko je len bacilonosič a nevie o svojej chorobe. Syfilis nesyfilis, ježko Jožko upadol do ťažkej depresie.

Veverička Monička sa bezstarostne prežierala čokoládami a bonboniérami, čo jej posielajú kamarátky a druhovia z PerverzLesa. Jej stav sa rapídne zlepšuje a o pár dní ju prepustia domov. Veverička Monička vyhlasuje, že obmedzí svoju promiskuitu a pokúsi sa žiť monogamne. S kým? To ešte sama nevie. Chce si počkať, na toho pravého...



______THE END!



Tak, milé deti, pokračovanie nabudúce!



Rozprávka o úchylnom a nahluchlom ježkovi (#časť prvá)

 Napínavý príbeh
Komentuj
 fotka
insomnya  5. 6. 2008 19:21
Ktoré pasáže sú vymyslené?
 fotka
black_soul  5. 6. 2008 19:36
Zvieratká najskôr všetko požrali a potom sa ožrali. to jak my
 fotka
yolis  5. 6. 2008 19:36
Insomnya: myslím, že iba slzy sovy Izidory
 fotka
insomnya  5. 6. 2008 19:57
Yolis: Aj sova si niekedy poplače...
 fotka
srdce1357  5. 6. 2008 20:09
vždy som mala rada rozprávky
 fotka
desiree  5. 6. 2008 21:14
Insomnya, Yolis

Akože?? To čo má znamenať?? Chcete hádam povedať, že rozprávka má autobiografické prvky?
 fotka
insomnya  5. 6. 2008 22:30
Desiree: Žiadne iné prvky som tam nenašiel...
 fotka
superwoman  6. 6. 2008 18:38
mne sa pacia rozpravky z perverzlesa...
 fotka
leniny7  7. 6. 2008 15:26
a dvojka ešte lepšia
10 
 fotka
chavez  12. 6. 2008 18:34
Desiree sa netvar ze tam nei je ziadna autobiografia i ked ten syfilis je zrejme vymysleny
11 
 fotka
elwinko  13. 7. 2008 14:08
Mám z toho zmiešané pocity...
12 
 fotka
sachmer  26. 7. 2008 23:43
myy chceme trojku
Napíš svoj komentár