Vážený pán Novák!

So smútkom na tvári a so slzami v očiach Vám oznamujeme, že už vôbec nie ste potrebný pre našu spoločnosť.

V uplynulých mesiacoch prebiehali v Levickom okrese štúdie organizované pod záštitou nadácie Boj za spravodlivé Slovensko, ktoré chcú svojou prácou zlepšiť našu milovanú krajinu, zbaviť ju čiernych oviec, ako ste Vy, a tak zabezpečiť prosperitu postupne veľmi rýchlo sa rozvíjajúceho trhového hospodárstva. Vďaka týmto prieskumom sa nám podarilo odhaliť najnepotrebnejšieho človeka, a nakoľko takáto osoba je len príťažou pre spoločnosť a ekonomiku ako takú, musíme sa jej zbaviť.

Štúdie jedinečných odborníkov ukázali priamo na Vás! Nemáte prácu, tým pádom nič nezarobíte a len vyciciavate náš štát. Vašu rodinu živí Vaša žena, ktorá je navyše obetavá a milujúca matka Vašich 15-tich detí. Za tak veľký počet potomkov si môžete hlavne Vy sám, pretože ste neustále nadržaný a peniaze na kondómy Vám nezostávajú, lebo všetko nahádžete do herných automatov. Vaša manželka sa o celú rodinu stará s toľkou láskou a Vám nestojí ani za to, aby ste odolali nevere. Ona o tom možno nevie, ale my áno. Aj napriek všetkým týmto faktom si Vy s úplne kľudnučkým svedomím dovolíte míňať peniaze na cigarety, ktoré fajčíte, akoby ste vlastnili tabakovú spoločnosť. No ale úplný vrchol je to, že vám nerobí problém každý večer si sadnúť na pivo a whisky. A ako úplný debil sa vyvážate domov taxíkom, čím dokonca aj prispievate k poškodzovaniu životného prostredia!

Ste proste kretén a ja nechápem, prečo Vám vykáme s veľkým V. Mali by ste sa nad tým zamyslieť. Aj keď na to je už vlastne neskoro. Rozmýšľať ste mali skôr. Teraz už máte termín na zajtra na 10:00 hod. Prosím, buďte presný. Dobre sa umyte a doneste so sebou nejakú nádobu, aby sme vás mali kam vysypať. Mohli by ste si doniesť aj nejaký šúľok, viete, aby náhodou nevznikli nepríjemnosti.

Za porozumenie ďakuje a teší sa na vás

Levické krematórium a.s.


Pozn.
Akékoľvek podobnosti nie sú náhodné. Štúdie naozaj prebiehali...

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
endre-silentname  27. 3. 2008 19:11
no jo... ľudská blbosť z nás dokáže urobiť skutočných debilov.



Česť výnimkám.
 fotka
azel  27. 3. 2008 19:34
Dufam, ze ho upalia pomaly a bolestne..
 fotka
srdce1357  27. 3. 2008 19:51
snáď nechcete upáliť polovicu SR...
 fotka
desiree  27. 3. 2008 20:11
Endre-silentname

Áno, presne na to som sa snažila poukázať...



Azel

Ak nie, tak my dvaja sa o to postaráme... Alebo ho zastrelíme... to by nám mohlo ísť lepšie...
 fotka
insomnya  27. 3. 2008 20:11
Vážená pani riaditeľka,



z dôveryhodného zdroja som sa dozvedel o osude pána Nováka. Táto téma ma nenechala ľahostajným, preto by som sa chcel informovať o tom, či som ešte stále potrebný pre spoločnosť. A ak nie, tak aké kroky mám podniknúť.



Za skorú odpoveď vopred ďakujem.



S pozdravom



Insomnya

(radový člen spoločnosti)



P.S.: Viem, že ste nepodplatiteľná, ale ak by existovala nejaká možnosť zvrátenia prípadnej negatívnej odpovede, dajte mi vedieť... určite sa dohodneme.
 fotka
desiree  27. 3. 2008 20:11
Srdce1357

Ak to bude potrebné, tak áno...
 fotka
desiree  27. 3. 2008 20:18
Milý Insomnya!



Mrzí ma to, ale zatiaľ Vám nemôžem dať presnú odpoveď. Štúdie zatiaľ prebiehali len v Levickom okrese. Ale čoskoro sa to dozviete, pretože teraz na preskúmanie nasleduje Žarnovický okres.



Ak by ste však kvôli tomu nemohli spať, skúsime sa nakontaktovať na novobanské krematórium.



riaditeľka nadácie Boj za spravodlivé Slovensko
 fotka
chavez  27. 3. 2008 20:47
Hmmmm podla tych studii sa mam na co tesit...

Nepracuje, zenu a deti nemam (snad , sice nefajcim za to chlascem, ehm o tych kondomoch pomlcime a tiez sa sem tam vyvazam... Co mi hrozi? Mam zacat setrit na uplatok alebo sa dohodneme na platbe v naturaliach?
 fotka
desiree  27. 3. 2008 20:50
Chavez

Ako povedal Insomnya, som nepodplatiteľná. Ale ďakujem. Práve si nám ušetril prácu. Prines si, prosím Ťa, nejaké vedro so sebou...
10 
 fotka
leniny7  27. 3. 2008 21:30
to sa ti podarilo
11 
 fotka
treponema  27. 3. 2008 23:10
Och, moja... Ty nás chceš všetkých postupne vyvraždiť... Ale ja som to tušila. Ty chceš ovládnuť svet!!
Napíš svoj komentár