Poznáte ju?

Má dlhé čierne vlasy,pekné očné tiene a zvodné boky.Smeje sa tým najkrajším smiechom,ktorý ja rada nazývam čajkovský(ono to fakt znie ako čajka!),krásne tancuje a cíti hudbu,celá jej duša piští po tom,aby strávila pár dní v Paríži,všetko robí len z vlastného presvedčenia a keď miluje,miluje celou bytosťou.

Vieme sa pekne nahnevať,to áno.Viem jej pekne liezť na nervy.Vie mi pekne liezť na nervy.Vieme sa pekne urážať,byť najviac tvrdohlavé,občas si možno aj robíme naschvál.Krútime nad sebou hlavou,mávame rukou,prevraciame očami..Ale VŽDY si odpustíme,vždy je naša láska silnejšia ako všetky naše urážlivé ja; ako všetky názory jednej,ktoré sú tou druhou nepochopené..

Milujem s ňou tie čarovné chvíle.Pre niekoho najobyčajnešie na svete,keď len sedíme vedľa seba,u nej,u nás,na lavičke, v škole, v meste,v krčme..rozprávame sa,smejeme sa a ja cítim tú blízkosť medzi nami.Cítim,že pre mňa nie je len tak hocikto.

Nedávno bohužiaľ prišla o jedného z priateľov,ktorý teraz na ňu žmurká s jamkami na líčkach a ukazuje jej všetky tie triky s bikom,ktoré sa v nebi naučil.Z celého srdca mi to bolo ľúto.Aj stále je.Aj bude.

Ale chcem jej pomáhať,aby mala napriek všetkému každý,každý deň úsmev na tvári(plus jeden denne pre Adama) a aj takto jej ukázať,ako ju ľúbim a ako som tu pre ňu.

Poznáte ju?Je to moja priateľka.Blízka duša.

Inak,volá sa Danica.

 Blog
Komentuj
 fotka
dannien  28. 2. 2012 20:55
vieš ako strašne ťa zbožňujem, však ????
 fotka
desgaire  15. 12. 2013 19:21
ako?
Napíš svoj komentár