Screenshot


Prikladanie studeného skleného hrdla fľaše k ústam a gradovanie vo forme pokriku „Nebuď posero,to dáš“.Po prvom glgu niečoho tvrdšieho,o čom doteraz organizmus ani netušil patrí neodmysliteľný pocit na vracanie(niekedy aj vracanie samotné).Po chvíli pocit absolútneho blaha,dosiahnutie nirvány.A v kútike duše škrečí opäť ten malý piadimužík-diablik tešiaci sa z ďalšej obete.

Objatie silnejšie ako hurikán a pôsobivejšie ako všetky lieky sveta-prvý priateľ.Búšenie srdca z pocitu náhlej blízkosti k človeku,ktorý bol doteraz len akýmsi známym.Radosť a breakujúce srdce nad týmto novým,dosiaľ nepoznaným duševným stavom.

Stredná škola.V taške len desiata a cigarety,v hlave odpočítavanie do zvonenia na prestávku.Zdrhanie zo školy(aspoň,že tá taška je ozaj ľahká),spanie cez všetky dejepisy,angličtiny a geografie v najrôznejších polohách,trápne správanie polodetí.Nenahraditeľný pocit „všetko zvládne,moje sny sa splnia“.

V kúte smiech s priateľmi,za závesom úchylné,ale nevinné hrátky so spolužiakmi,preberanie sexuálnych polôh,stále ešte trochu so sedemnásťročným ostychom.

Večery namiesto večerníčkom tráviť v krčmách,miesto krupicovej kaše si dať o siedmej svoj prvý „zajedon“.Iné kafé v povetrí pri pukaní ohňa na chate,pod nohami fľašky od dopitej vodky a Milovanie v daždi.A bárs aj sex v kríkoch.V stave najkrajšej opitosti rozosmiať aj sadrového trpaslíka na záhrade.

Zhúliť sa na školskom výlete a s nesmiernou radosťou počúvať delenie chalkopyritov.Vysoké podpätky s pár vyvrtnutiami,tričká obťahujúce chlapčenské svaly.Filozofovanie nad životom pod holým nebom.Bozky na krk.

Malý dodávač nikotínu v ruke.A lahodný mok skamarátený s dušou napájaného na dosah ruky druhej.Nenápadné očné tiene,nápadné gestá skoromužov.Zvodné úsmevy,hlasný smiech,Horalka v ústach.Hlavy prázdne.Hlavy sprosté.Duše čisté.Túžba žiť.

Toto ja volám krása sveta a.k.a. nirváána.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár