Sedem prekliatí na policajta, čo za redutou pýta tridsať eur ak nechceš sedieť zašitý v bare, tak reku len tak popiješ nejaké to víno vonku.

Pred pár dňami som stretol nádherné dievča. Vyzerala čisto, mala pehy a nohy dlhé až po zem. No keď sa usmiala, videl som, že nie je tak celkom v poriadku. Minimálne nie tak, ako by som chcel aby bola.

Hovorila o dopotenom taxikárovi, ktorému pazuchy páchli na celé auto a ktorý od nej chcel fajku. Bol to určite romantik, ale v aute sa to z lásky nerobí. Dievča vedelo, že veľmi na výber nemá - buď mu zaplatí päťku, alebo sa oddá jeho predstave a ukojí jeho náruživosť.

Keďže dievča to bolo odvážne, pekne oblečené a bez peňazí, súhlasila s jeho návrhom. "Ach, keby som len neminula všetky peniaze v Havane, nemusím tu šaškovať," povedala si vnútri a pustila sa do orálnej práce. Chovala sa slušne, neuhryzla ho, ba ho pohladila po ruke, vraj aby si myslel, že sa jej to páči.

Lenže pozor, fiškus taxikár, aj napriek jej naivite, vypýtal si tých päť eur. Mladica nevedela čo robiť. Len si jeme, ako sa na pravú dámu patrí, utrela zvyšky jeho semena z kútikov úst a usmiala sa.

"Ja tu žiadne prachy nemám," povedala nevinným hláskom, ako keby jej hrdlo nebolo poškodené nijakým cudzím, ja neviem, penisom a poďakovala za príjemnú jazdu. Otvorila dvere a bez slova odišla do svojho vchodu, hen na ulici Vajanského.

Toľko k láskam v mojom kraji. Dobré a múdre devy, buď sedia doma, alebo pijú za toľko, aby im ostalo aj na cestu domov.

 Skutočný príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár