„Nataliaaaa!!! okamžite pod sem!“ , počula ako mamka kričí a hneď aj vedela čo bude nasledovať.
„Môžeš mi, prosím ta vysvetliť kde si, s kým si a prečo si bola niekde inde, keď si mala byt včera v skole?!?“
Lia vedela, že klamať nebude vôbec dobre, no povedať pravdu by bolo tiež na pokraji domáceho väzenia...
„Nooo...“, pomaly začínala Lia tvoriť niečo v hlave, čo by bolo schopne a zachránilo by akú takú situáciu... „Ostala som doma mami, lebo som vedela, že bude písomka a moc som sa na ňu neučila a nechcela som dostať zlu známku“ , prvé čo jej napadlo bola takáto hlúposť no mamka jej na to naletela, iked vedela že klame, no predsa to bolo prvý krát a nechcela z toho robiť scénu.
Hneď ako bolo možné si Lia sadla za počítač, zapla AjSiKju a otvorila okienko s menom Lukáš. Videla že je offline ale bolo jej to jedno, chcela mu nechať správu, že sa to už nesmie nikdy opakovať. A tak hneď ako došiel Lukáš domov z tréningu našiel si odkaz od Lii:
„Ahoj láska, včera síce bolo super, no dneska hneď ráno bolo peklo. volala domov triedna a už sa na mňa pýtala. Mama na mňa trochu nakričala, no musela som si vymyslieť niečo čo by znelo aspoň tak pravdivo aby som mohla vyjsť z domu. A tak je to v poriadku, no nemôžeme sa stretávať cez školu. Vieš, že s mamkou sme na všetko samé, odkedy zomrel otec chcem byt s ňou len za dobre...“ , vypla AjSiKju a išla za mamkou do kuchyne.

 Blog
Komentuj
 fotka
sisushenka  17. 2. 2007 21:59
super.. len pis pis pokacowanie..

sup.. wstawaj..prihlas sa na birdz..a pis pokracowanie!!!!!!!!!!!!
 fotka
daniela  22. 3. 2007 13:06
perfish aj prva kapitola aj tato...len pokracuj
Napíš svoj komentár