Človek si myslí, že priateľov nadobudnutých počas rokov strávených na strednej škole bude mať do konca života. Aspoň, podľa prežitých zážitkov sa Vám to tak javí...

Aké ironické sú však stretnutia v bežnom živote s týmito ľuďmi po skončení školy?? Neviete? Vzhľadom na vek mojich priateľov, ktorých tu mám, typujem, že neviete, preto Vám to trošku priblížim.

Predstavte si, že sa rozhodnete vydať na cestu životom nie cez ten prašivý závod, ktorý tu zdiera všetkých ľudí v meste, rozhodnete sa pre prihlášku na vysokú školu, zatiaľ čo nadpolovičná väčšina sa zamestná v onom závode. Zrazu zistíte, že ľudia, ktorí Vám boli tak blízki a s ktorými ste toho toľko zažili, prestanú byť pre Vašu osobnosť potrebnými. A nie je chyba vo Vás! Ale v tom, že oni začnú žiť vo svete, v ktorom Vás, nezamestnaných v tom hlúpom závode, nepotrebujú.

Kľudne sa Vám môže stať, že pôjdete so svojou polovičkou na bežný rutinný sobotný nákup do supermarketu v blízkosti Vášho sídliska, kde natrafíte na dve Vaše takzvané kamošky, ktoré síce sedia takmer celý deň za netom, ale nenapíšu ani pol slova! Potom ich teda následne stretnete v spomínanom obchode a oni sa tvária, že vy NEEXISTUJETE a idú si svojou cestou. Na to, jednu z nich stretnete v ten istý deň cca o druhej ráno, ako si tak kráča domov, kedy Vám Vaša polovička, s ktorou odprevádzate mierne alkoholom opojenú inú Kamošku domov, stisne ruku, na znak toho, aby ste si všimli, koľko ,,vzácnosti,, práve oproti Vám kráča.. Prihovoríte sa, kdežto dotyčná osoba ani len nezastaví svoje nohy, aby Vám mohli jej ústa povedať aspoň AHOJ. A potom sa na druhý deň vyjadrí, že tam bolo príliš málo SVETLA, aby Vás mohla spoznať...????? wtf??????

Tak toto je priateľ?? Alebo je priateľ ten, komu jeden deň napíšete x,y SMS.siek, len aby ste ho dostali von, z toho hlúpeho domáceho stereotypu, pričom on nezareaguje ani na jednu a od vtedy Vám kašle hlboko na hlavu, hoci sa pokladá za Najlepšieho priateľa??!!!

Sklamalo ma veľa ľudí, za posledné dva mesiace, práve takí ľudia, od ktorých by som to nečakala, dnes mám toho až po krk, preto píšem túto poznámku, ktorú si možno dotyčné osoby ani neprečítajú, alebo nad nimi mávnu rukou, prípadne sa znova na niečo vyhovoria, veď sme si zvykli.

Ale cítim sa lepšie, keď som to dala zo seba von.

Som zvedavá, či sa vyhovoríte na tmu, pracovnú ,,vyťaženosť,,; nefunkčný internet, prevolané minúty, alebo nezáujem z mojej strany, pretože všetky tieto veci Vám veľmi ľahko odôvodním, možno aj v najbližšej poznámke, ktorú napíšem.

Vzhľadom na to, že je 19.júl, a ja 20.júl považujem za Deň priateľstva, považovala som za potrebu, očistiť tieto moje nevypovedané myšlienky, aby som mohla s čistým svedomím urobiť nové video, do ktorého dám len ľudí, ktorí za to stoja! ;o)

delicita

 Blog
Komentuj
 fotka
zmia2000  19. 7. 2010 11:40
tento rok maturujem som zvedava ako to bude u nas po strednej...

mam pocit že to všetko sa v mnohych mojich "priateľstvach" ukazuje už teraz.....

nechala som ich jednoducho plavať...začala som von volať ľudi s kt. som už dlho nebola prip. s kt. som nikdy predtym vonku nechodila...ich som ignorovala a pozrimeže akosi sa na nich časom vybodla aj vačšina zvyšnych kamošiek a teraz sa začali ozyvať...



jednoducho kredit už na nich nemiňam...ak mam chuť maximalne pošlem jednu spravu či idu von al. nie keď sa začnu vyhovarať al. povedia že nie absolutne ich neprehovaram poviem len fajn...



stare priateľstva su fajn ale vačšina z nich fakt nevydrži...treba si najsť novych ľudi a tešiť sa z tych začiatkov kedy na priateľoch nevidime žiadnu chybu ani oni na nas a citime sa s nimi ako v krajine zazrakov =D....



v podstate zo starych priateľov mi ostali dvaja...zvyšok poznam tak 2-3 roky a takisto ktovie ako to bude počas vyšky...uvidime
 fotka
feex8  19. 7. 2010 11:52
aj preto som zastancom nazoru, ze viazat sa na ludi a ocakavat od nich nieco je z rozumoveho hladiska hlupost a naivita.
 fotka
wampirekiss  15. 8. 2010 05:04
To je hrozné láska je kurva a už ani priatelom sa nedá veriť
 fotka
delegatka  15. 8. 2010 13:39
@wampirekiss tomu ver... ešte sa aj urazila jedna holka, ktorú som označila na fb v tom... no čo narobímm..
 fotka
spoko  29. 12. 2010 11:52
neleň! a naser jej na hlavu ! v tom článku je myšlienka
Napíš svoj komentár