Upozornenie: V tomto blogu sa pije, grcia, nadáva! A nemienim to meniť!

Tak fajn. PIATOK. Vodka sa liala potokom.. vlastne nie! Liala sa do decákov, pilo sa, spievalo sa, tancoval sa korytnačí tanec so stoličkou na chrbte. Pilo sa, ryhalo sa, spievalo sa, tancovalo sa, spalo sa v boxe, padalo sa na chodníku, spalo sa v autobusovej zastávke, odnášali sa prepití parťáci a všetko bolo fajn.

Iba u jedného však nastala zmena. Na konci tohto všetkého malo byť: IŠLO SA DOMOV A RÁNO SA RIEŠILO KTO KEDY ODIŠIEL, LEBO DO PREPITEJ MYSLE VSTÚPILO VEĽKÉ OKNO.
no namiesto toho u jedného jedinca sa to zmenilo na: IŠLI SME DOMOV, CHCEL SOM JU PRETIAHNUŤ, STRETOL SOM FOTRA, ZVALIL SOM TO NA BRATA, PRETIAHOL SOM JU A RÁNO BOLA V MOJEJ POSTELI.

A.. JA piča som ho chcela ešte domov niesť, že veď chudáčik XYZ je už tak spoločensky unavený, že mu urobím tú láskavosť a odprevadím ho domov. A "nevadilo" mi, že sa mi hodil o zem, že on nikam nejde, "nevadilo" mi, že mi zaspal v autobusovej zastávke, "nevadí" mi, že som mu dávala cigarety, ani to mi "nevadí" že mi ešte stále drží prachy, nevadí mi ani to, že .... .... ....

.... .... ... ALE DO PIČE KRISTA TAM NARAZ MI VADÍ ŽE HENTÚ XYZ SI DOVIEDOL DOMOV, PRETIAHOL JU !!!! A JA SOM SA O TOM DOZVEDELA AŽ NA TRETÍ DEŇ!!!! .... Lebo kamarát kamaráta nebonzne, ale kamarátka kamarátku bonzne kamarátovi, lebo ich má všetkých rada a preto chce, aby to bolo medzi nimi bez klamstiev!! A keď sa opýtam, prečo mi to nebolo oznámené, dozviem sa prostú odpoveď : O XYZ TÉMA NEBOLA

SUPER! Naj si dá odstreliť varlata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 Blog
Komentuj
 fotka
delegatka  26. 9. 2011 00:27
Screenshot
 fotka
yeya  26. 9. 2011 13:31
ti bolo ľúto, že nepretiahol teba?
 fotka
acvd43xa7w  26. 9. 2011 20:18
sak ser na neho, je to chlap sprosty debilny jebaaaaaaat..
 fotka
delegatka  26. 9. 2011 21:27
@yeya nie nie



@acvd43xa7w musela som dať najavo skákanie môjho krvného tlaku
 fotka
onaj123  4. 10. 2011 23:06
Nejak mi to nezapaľuje čo básnik chcel tým říct !!

Ešte raz to napíš poprehadzuj trošku vety!!

Pekné to je ! a môže byť ešte krajšie !!
 fotka
delegatka  5. 10. 2011 14:49
@onaj123 nie je podstatné, že ti to nezapaľuje čo tým chcel básnik povedať

mala som nervy a takto som to napísala, tak to takto žiaľ ostane

a myslím, že keby som tie vety akokoľvek pomenila, nebolo by to nikdy ani pekné, nie to ešte krajšie (pokiaľ to beriem obsahovo)
 fotka
onaj123  6. 10. 2011 05:51
Rob si ako chceš ale peknú vizitku si dávaš o sebe !!! Ty talentovaná osoba!!!
 fotka
delegatka  6. 10. 2011 14:43
@onaj123 o mne?????????????? čo akože robím??? šak si sám povedal, že tomu blogu nechápeš, tak čo ma tu súdiš, podľa čoho???
Napíš svoj komentár