.. áno, reč je o filme
P.S. I love you


Milujem ten film a vždy keď ho pozerám, spotrebujem aspoň dva kotúče kuchynských servítok. Vždy po skončení tohto, pre mňa nádherného, filmu mám úplný pocit beztiaže. Všetky emócie, ktoré v sebe utláčam, aj neutláčam, sa zo mňa pri tom filme doslova ,,vyplavia,,.

Slzy tečú sťa vodopád a cítim ľútosť, aj šťastie. Spomeniem si na všetky udalosti, ktoré ma v mojom živote donútili plakať, zároveň sa dokonale vžívam do roly hlavnej predstaviteľky Holly a snažím sa pochopiť, aké ťažké prekážky jej osud dal do života.

Avšak, to čo urobil Jerry, sa nedá slovami ani len opísať!! Nepoznám človeka, ktorý by tak miloval, ako postava Jerryho v tomto filme! Scenárista musel byť k*rva dobre inšpirovaný na napísanie takého čosi.

Chcem, aby bol každý chlap ako Jerry! Vždy pri sledovaní tohto príbehu sa pohrávam s myšlienkou, aké by to bolo.. kedy sa to stalo mne. Áno, v tých myšlienkach je dávka irónie, až sarkazmu, pretože je jasné, že nikto, kto miluje, nechce prísť o milovanú osobu! Na druhej strane premýšľam, či by bola osoba, mne blízka, schopná niečoho takého ako Jerry.

Túto moju, podľa mňa, krátku poznámku o mojich vnútorných pocitoch pri myšlienkach na tento film ukončujem vetou a zároveň mojím prehlásením, že vyhlasujem Jerryho za muža storočia!!


Zároveň odporúčam tento film KAŽDÉMU a zaručujem Vám, že ani jedno oko nezostane suché!

Ďakujem, že ste si to prečítali, do statusu by mi to nevošlo a musela som to zo seba dostať ;o) a ak ste tento film videli, budem rada, ak hodíte nejaký komentár o jeho úžasnosti

Môj najobľúbenejší výrok z celého filmu: ,,To, čo si musíš zapamätať je, že všetci sme sami. A práve preto sme všetci spolu.,,


delicita

 Blog
Komentuj
 fotka
majusniiq  12. 7. 2010 09:55
och!musím si ho kuknuť!
 fotka
bonita  12. 7. 2010 10:28
ja neviem no

mne sa ten film nepáčil , podľa mňa to bola dobrá myšlienka ale dala sa spracovať aj lepšie



no ten Gerry (tak sa to tuším píše a nie Jerry) a aj ten druhý chlap ktorého meno nepoznám mali prenádherné ruky
 fotka
zmia2000  19. 7. 2010 11:24
myslim že som videla to PS I love you ale mne sa zda že tie listy jej posielala vlastne jej mama v mene toho jej Jerryho(či Gerryho nvm) len aby sa z toho dostala kedže prestala uplne vnimať vonkajši svet...

ale tiež sa mi ten film docela pačil
Napíš svoj komentár