tento clanok som napisala kedysi nemenovane davno,ked som trpela dost zlymi depresiami a stavmi nazyvanymi pociatocna schyzofrenia.Pokial tam najdete nejake priznaky podobne stavom Vasim (ak nejake mate) tak odporucam co najrychlesjei vyhladat lekara.....



Uz nemam sil hrat sa dalej na silnu,aby si ma ludia vazili a mali ma radi. Uz nemam sil stale nosit tu masku, rozmyslat, ktori ludia su dobri a ktori zli. Uz mi zacina byt vsetko jedno. Nenavidim tento svet,nenavidim ludi okolo seba. Chyba mi moje detstvo, chyba mi tych par rokov mojho zivota, ked ma tazilo jedine a to kde sa budeme dneska nahanat.
Nechcem citit, prinasa to len bolest a utrpenie. Vravi sa,ze zivot je taky aky si ho urobime. tak potom ja asi nieco (vsetko) robim zle, lebo je to vsetko nanic.

Naco som sa zamilovala?Preco? jedna zla skusenost mi snad nestacila,alebo co?Preco som sa musela zamilovat tak velmi?NECHCEM CITIT,NECHCEM!!!!Chcem,aby tie tisicky, miliony hlasov vo mne aspon nachvilu DRZALI HUBU!!!!Nech je vo mne TICHO, obycajne TICHO aspon nachvilu!!!!chcem tak vela???

Zase mam pocit akoby so bola len OBYCAJNA SK*RVNA NAHRADA!!!Chyta ma zlost pri pomysleni,ze som nic,obycajne nic!!!!Si ludom len na posmech.Smeju sa Ti za chrbtom,tvaria sa ako Tvoji priatelia,ale smeju sa Ti aka si sprosta krava!!!HA HA HA!!!!

Smeju sa s chutou!Lebo si NIC,Si len fraska na dvoch nohach,si len omyl,ktory je na obtiaz!!!!si nula,si nic!!! si slaba,neschopna,snazis sa dokazat ostatnym a sebe aka si super a pritom si NIC!!vies to,tak preco sa snazis klamat samu seba?Nenavidim **** za to,ze mi ublizil,za to,ze mam teraz sproste predsudky aj voci fajn ludom.NIKTO NIE JE FAJN!!§TAK SI TO UZ UVEDOM!!!Vsetci su len hyeny,ktore cakaju na svoju prilezitost vrhnut sa na teba hned ako povolis!!A ty vies,ze si pockaju a dosiahnu co chcu,lebo si slaba nula.Nikto ti nepomoze,pomozes si len sama..a ani na to nemas..Dlho to nevydrzis, ty to vies,vsetci to vedia.Si len nahrada

N A H R A D A!!!!
Nikdy sa nebudes nikomu rovnat!MOZEM!!!KLAMES!!!Snazis sa ma potopit!!! Ty suka!!Ty predsudok!Vypadni zo mna!!!!Ty si ta paranoia!!!!DAJ MI POKOJ!!!DRZ UZ HUBU!!!!NECHAJ MA NA POKOJI!!!!Ty mi komplikujes zivot!!!vyuzivas moje slabe miesta, si mrcha!!!Chamrad (oo smejem sa....ake pekne slova na mna pouzivas...take..ludove..len tak dalej,Ty chudera)
Raz ta ZABIJEM!!!!! alebo zabijem ja teba? Smejem sa na tebe,aka si uboha!!!chces ma zabit? ha ha ha...

Uz ziadny mier..teraz vojna,kto z koho.Porazim Ta ty suka!....a co ak ma pravdu co ak som len nahrada???

NIE!!!!! NIE!!!!

SOM TO JA!!!!!



- - - - - - -

napisala som to davno..teraz prechadzam prstami po papieri,vidim roztecene pismo od slz,ktore som vyronila.

Ticha vojna stale pokracuje,ci si to priznam a ci nie..zatial vyhravam....

 Blog
Komentuj
 fotka
mayholder-gray  18. 7. 2006 22:38
niet čo dodať z mojej strany, len toľko, že ma máš po boku a budem dovtedy bojovať za teba/za nás/za všetko, dokým to pôjde
 fotka
deathangel  18. 7. 2006 22:40
dokym to pojde...dokym to ale pojde?.....dakujem
 fotka
3t.m.  18. 7. 2006 23:16
Mayholder Gray:

Áno, obdivujem ťa! Si silný. A začínam veriť, že ty to dokážeš! Dokáž to, pre angie, pre seba, pre VAS!



Držím palce! :ˇ)
 fotka
mei  18. 7. 2006 23:38
parik najkrajsi cmuk cmuk! lubkam vas
Napíš svoj komentár