uz mam pocit, ze nie som ani tien z tej zeny, co som byvala. Prazdna truhlica polozena na stole, do ktorej si sem tam niekto odlozi city, vycitky, zamilovane pohlady a ine telesne slabosti. Podvadzam samu seba pohladmi a utapanim sa v principoch, ze nieco by malo byt, nieco by malo nieco znamenat a uz ma to seriozne zacina stvat. sediet vo vani, pocuvat vlastne nareky, popijat mydlo a inteligentne pozerat pred seba "a co teď". Urobime fontanku z pocitov, zatvorime knizku, pomaly ponorime do vody a budeme sledovat listy ako sa rozmacaju jeden po druhom.
Naco su Muzi dobri...mam z nich podrazdene usta, pokozku na tvari a podrazdene nervy. Prisiel jeden, druhy, treti a iny zastup cisiel a potom mi na to prisli. A vtedy som na to prisla ja.
Vona zialu, trpke zovretie pocitov v hrudniku. Napina na plac, mam chut vyzvracat ten smutok, mam chut vyzvracat prazdnotu, ktora je vo mne. Prazdnotu, ktoru sa snazim zaplnit nekonecnym hranim sa na piesocku s niekym, niekde, nejako. Spoved duse, ktora sa nespoveda.

trne na miesto mihalnic, ktorymi Ta rada hladim, ked sa zobudzas.
klince namiesto prstov, ktorymi sa Ta dotykam, lebo Ta udajne milujem
droty namiesto vlasov, ktore mas tak rad a prechadzam Ti nimi po hrudi, ked si uzivam rozkos.
Bodliaky namiesto bradaviek, ktore tak rad bozkavas.

Nenavid ma skor, ako to urobim ja, lebo vtedy nastane peklo na zemi.

 Blog
Komentuj
 fotka
niwyiben  22. 12. 2007 19:47
veľmi zvláštne...tento blog ma naozaj zaujal...a vyvolal vo mne naozaj zvláštne pocity...veľmi pekné...a trpké...
Napíš svoj komentár