Odkliknem bublinu 'vas pocitac moze byt v ohrozeni nakolko nie je nainstalovany antivirus' a len tak sa pousmejem nad myslienkou, ze: nemali by sa taketo mile vystrazne bubliny obcas objavovat aj nad ludmi? 'pozor, vas stavzivotwhatever moze byt v ohrozeni, bytost vedla Vas nema nainstalovany citovy firewall'. Este chvilku sa budem rutit zivotom takymto tempom s rucickou kompasu ukazujucou do 'nemam sajn kam sa rutim' a svalnati chlapci ma budu navliekat do bielej *kosielky mam-sa-rad*.
Povedzte mi, prosim, kto vymyslel tento system na ktoreho baze funguju vztahy? Ten dotycny by si zasluzil riadne nakopat prdel.
a teraz k tomu abstraktnejsiemu....

rozhrnula som si vlasy na vankus, poobzerala sa poloslepo po miestnosti, natiahla nohy a snazila sa rukami schytit perinu, zakryt sa trochu inymi myslienkami nez tymi, ktore sa mi pretekali v hlave, ktora skor vrazi do steny a rozmlati sa na marne kusky. Tma sa ma nejakym zahadnym sposobom snazila objimat, bezuspesne. Uzavreta sama v sebe, nedostupna pre okolie. Pavucina, ktoru som pomaly tkala so svojich snov sa zase raz pretrhla nez som sa stihla vobec pokochat uzasnym dielom. DVOJFAREBNA PAVUCINA, nikdy nezoberte ponuku kupy od obchodnika menom 'osud' na dvojfarebnu pavucinu...ani neviete ako a splietate osudy dvoch ludi dohromady..samozrejme, ze v nom figuujete aj Vy, inak by to nebolo zaujimave. Navod na pouzitie : tkat pocas zivota, urcite len v otvorenom priestore, najlepsie pri otvorenom ohni...a btw..pozor, horlave. takze vzdy, ked v tom otvorenom priestranstve sa pritrafi nejaka mucha, co nedavala za jazdy pozor a preleti pavucinou, ostane v nej diera a vzdy to k*refsky zaboli.
Plysovy raj, vrzgajuca postel, za oknom zivot a ja mimo neho...

Ked znovu stretnem pana obchodnika menom OSUD, popytam sa, ci nahodou nema aj taku tu vystraznu bublinu. Aj s velkou cervenou maslou okolo ju z lasky podarujem sebe a mozno aj niekomu okolo mna....


objednavky sa prijmaju len formou telepatickej komunikacie, zlava sa nekona.

 Blog
Komentuj
 fotka
ayreen  16. 5. 2007 09:49
spojenie "citovy firewall" ma dostalo...a myslim, ze uz len toto samo o sebe povie vela. fakt pekne, tvor dalej...
 fotka
shadowmaster  6. 6. 2007 22:02
Peace, love and empathy ?



INVALID COMMAND OR FILE NAME



RETRY ABORT CANCEL
Napíš svoj komentár