Odchádzam z tvojho života...áno, ja viem, že ty si z môjho odišiel už dávno...Ale ja som ďalej žila v spomienkach, v nádeji, že všetko pekné čo sme spolu prežili sa vráti, že sa vrátiš ty...
Nestalo sa. A ja sa musím konečne pohnúť vpred.
Viem, bola som tá, ktorá milovala viac...
Tiež však viem, že som ti ublížila, nepopieram...ale chcela som to napraviť, no nedal si mi šancu. Radšej si sa vzdal...vzdal si sa našej lásky, všetkého čo sme spolu prežili, možnej spoločnej budúcnosti.
Bolo pre teba ľahšie prijať bolesť, zmieriť sa so sklamaním, nahovoriť si, že to tak proste malo byť(lebo všetko čo sa stane ma svoj zmysel a tak sa to stať má...ale čo ak sa malo stať aj to, že si mi mal dať druhú šancu? Nad si sa nezamyslel?) a vymazať ma zo života.
Nevyčítam ti to, no sklamal si ma.

Tak veľa by som ti ešte chcela povedať, nemalo by to však zmysel – pre teba by to nič neznamenalo, boli by to len prázdne slová...lebo ako si mi napísal, ty už o tom nechceš hovoriť.
Chcem však aby si vedel, že si bol to najlepšie čo ma v živote stretlo. Strašne veľa som sa od teba naučila. Pri tebe som prvýkrát pocítila aké je to byť milovaným, hoci len na chvíľku. Od základov si zmenil môj život a zato ti ďakujem.
Nikdy nezabudnem a Navždy budeš mať miesto v mojom srdci.

PS: dúfam, že si šťastný

 Blog
Komentuj
 fotka
side3  13. 1. 2011 23:10
ako keby si vystihla, čo som cítila
 fotka
ajka1379  13. 1. 2011 23:14
krásne
 fotka
kikus2  16. 1. 2011 10:26
wauu... velmi peknee...
Napíš svoj komentár