Máme tu úúúplne nový, ešte teplý seriál ktorý sa tak skoro na slovenských a ani na českých stanicich vysielat nebude.

Terminator: The Sarah Connor Chronicles

Dej (prevzatý od Tharwana - z iného serveru a chlapec je naozaj dabel)

Děj seriálu SARAH CONNOR CHRONICLES se odehrává v době mezi událostmi z filmů TERMINÁTOR 2: DEN ZÚČTOVÁNÍ (1991) a TERMINÁTOR 3: VZPOURA STROJŮ (2003). Přestože se podle všeho Sarah Connor (Lena Headey) a jejímu synovi, budoucímu vůdci hnutí odporu proti strojům, Johnu Connorovi (Thomas Dekker) podařilo odvrátit Soudný den, realita je bohužel jiná a Connorovi to mají velice brzy zjistit. Na scéně se opět objevují dva stroje z budoucnosti, jeden, který má za úkol Johna chránit, druhý, který ho má zabít. Sarah, John a Terminátor se tak vydávají napříč časem, aby se ještě jednou pokusili odvrátit hrozivou vizi budoucnosti.

Čo by som ja osobne dodal? Včera som pozeral dichtivo tretiu časť prvej epizódy (ďalšia časť bude odpremiérovaná na Fox-e o 9 dní - dnes je 26.1.07) ktorá je úchvatnejšia ako prvé dve a konečne začínajú, síce pomaličky, ale zapadať jednotlivé časti.

Z hlavných postáv, ktoré hrajú v tomto seriály ma upútala 27 (za chvílu 28) ročná Summer Glau ktorá hrala už v niekoľkých filmoch a seriáloch no až teraz dostala poprednejšiu postavu. Svoju rolu začala hrať až v druhej časti seriálu, no dichtivo som pozoroval každý jej pohyb - je krásna to niet pochýb - ale hrá perfektne rolu terminátorky

Tu nájdete najnovšie torrenty - anglické verzie samozrejme seriálu. Wallpapers nájdete všade, je ich plno

Dúfam že tento seriál uchváti aj vás rovnako ako aj mna...

Tu nájdete fórum - diskusné - k tomuto článku

 Blog
Komentuj
 fotka
jk77  26. 1. 2008 17:57
no rozbieha sa to ale zatial velmi slabo a pomaly,cakal som trosku viac
Napíš svoj komentár