Hm...zajtra ..posledný deň škola...vážne zaujímavý pocit,buď si to nejako neuvedomujem,alebo možno som si tak rýchlo zvykla,že nie je škola.Otázne je,či som šťastná...ako,nie že by som sa netešila na prázdniny.Viem,bude voľno,kľud od blbých profákov a časti spolužiakov..lenže..už to vidím,jak to rýchlo prejde.Ok,zoberme si,že teraz nemá zmysel myslieť na to,že to prejde.Treba si užívať prítomnosť..

Takže..zajtra pekne pôjdeme do mesta a potom príde Katka..fajn..možno nájdem čisto čierne činy za 80 Sk (čo dosť pochybujem)..fajn,no a v nedeľu sa budem baliť do Tatier...bude tam super,lenže o 6 dní prídem a potom sa budem musieť na pár dní presťahovať do Slanca..to už neni tak moc fajn...ale šak, vezmem tam Diu a možno aj Aďu s gitarou,keď mi dovolia.Mama bude het,takže na pár dní pôjdem k ocovi a dojde Honzo..faajn..Pôjdeme stanovať..dúfam,to sa teším fakt...ale čo mi chýba sakra...

Aj garáž možno využijeme,budeme hrať..pekná predstava,lenže nebudem môcť len tak zostať doma...neriešte prečo..ja už to vidím.To jak furt.Síce som o rok staršia,ale zbytočne budete vysvetľovať.No ešte by sme sa mohli dostať na nejaký koncert.

Lenže viem,že na 99,9 % nebudem môcť byť tam kde chcem..a prečo musím byť taký debil?..jooj : (...ale akože som rada,ale neviem,či sa teším tak,ako by som mala..Toto zbytočne tiež riešiť...či som dostatočne rada..HA takú debilitu len ja môžem vymyslieť..

Ešte som dneska stretla bývalú matikárku..toto bude kus od veci...no a sa ma pýtala na vysvečko..a povedala som jej,že budem mat 3ku z fyziky..čo som úplne happy na našu sprostú školu..a ona taký xicht hodila,že ako je to možné.Že na ZŠ by som také neprekúsla...akože ja na ňu pozerám,že či je v pohode..som si myslela svoje,že moja,ta už pekne dlho si ma nevidela..lebo moje zmýšľanie je total iné ako kedysi.Toto ja tak nemám rada..Keď vám hovoria,akí ste boli kedysi a čudujú sa,akí ste teraz...Hrúza..

Joj,je možné ,aby ste isté mesto mali radi a zároveň ho neznášali?Och,ťažké to je...a bude : (

Ja len že nechcem byť celé leto het,len kvôli tomu,že dakomu sa nechce ostať v bloku a nemá doma čo robiť..to máte tak,keď rodičia cez leto nepracujú..blbé...niežeby som nechcela,aby si oddýchli,ale veď aj ja potrebujem kus voľnosť nie?

Nemôžte mi urobiť nejaký proces,ktorý mi vymaže z hlavy celé spomienky,ktoré nechcem?Ani nieže spomienky,ale veci,ktoré sa stanú a spôsobujú vám divné pocity do budúcnosti..

Asi potrebujem vypadnúť ďaleko ďaleko...ale jak?Nedá sa to..chcem sa tešiť tak,aby som mala pocit,že som rada...

 Blog
Komentuj
 fotka
nonormal  28. 6. 2007 21:53
No žiaľ ten vymazávací proces neovládam..

AAAAA... Dianka zase pôjde po Tatrách kamsi do Slanca?? To budú ťažké týždne teraz...

Ale užite si tie Tatry..
 fotka
punkyrockgirl  28. 6. 2007 23:18
newadi moja to prejde vsetko co si napisala ..a nech ta nic netrapi ..inak dosla som z fiesty zajtra pokecame ..mam ta rad tatry vyjdu snad!
Napíš svoj komentár