Humor.Čo je humor?Hm....Humor úzko súvisí so smiechom a v živote pre mňa znamená ozaj veľa.

Je to jediná vec, ktorá človeku pomôže v najťažších chvíľach, dodá mu optimizmus a energiu.Napríklad, keď som v strese a neviem, čo robiť, vždy ma poteší, ak príde moja najbližšia kamarátka, ktorá ma rozveselí. Vzápätí som lepšie naladená a vtedy na všetko zabudnem. Aj keď iba na krátky čas, ale predsa.. S dodaním síl od ľudskej bytosti, ktorá vám je oporou, sa potom veci riešia o niečo ľahšie.

Na smiechu je skvelé, ak idete po ulici a smejete sa z niečoho poriadne uleteného, pričom ostatní nechápu, čo vám je. To sa mi stáva dosť často. A najlepší efekt to má vtedy, keď si nič nerobíte z tých udivených okoloidúcich. bez srandy by som nemohla žiť, a preto potrebujem okolo seba ľudí, čo majú zmysel pre humor. A môžem povedať, že zatiaľ ich je dosť.

Humor u mňa a mojich kamarátov často prerastá až do výbuchu smiechu, po ktorom vám z neho vyhŕknu aj slzy z očí. Všetci, čo ste niekedy mali možnosť vyskúšať chuť sĺz, viete, že sú slané. Veď nielen preto sa hovorí, že humor je soľou života. A ja s týmto krásnym vyjadrením úplne súhlasím.
Humor nám dokáže fakt pekne okoreniť naše žitie

 Blog
Komentuj
 fotka
labam  27. 11. 2007 21:13
cosi....akoze ty sa vies jak brytalne vyjadrvaT...aj mne by sa take obcas zislo
Napíš svoj komentár