dnes.. presne o 08,35 mi prisla sms od mami, ze: ahoj.. oplicajti mi volali, mas si ist po skole pre mobil, nasli ho a mal ho ten chalan, co si vravela!!!
problem bol v tom , ze ja som diktovala troch a nevedela som ktory!!ale bola som nesmierne rada, ze ho budem mat!!! uz som nevedela, ako to mam do tej dvanastej (kedze vtedy mi konci skola) vydrzat.. ale zvladla som to.. a prisla som tam.. v cakarni som sa rozpravala s nejakym ujom, ktory bol 4 roky a sedem mesiacov v base.. za tazke ublizenie na zdravy.. a to preto, lebo nacapal svoju zenu.. a kamarat skoro neprezil... no.. a tak. a potom ma zavolali.. a ja som stale neverila, ze ho maju.. a prisla som do kancelarie.. pana policajta (strasne zlaaaty!! odporucam!!vola sa - Milo) azybadala som tam pri pocitaci svoj fonik lenze nejako som sa nestihla ani pozdravit ani nic a ja len ze: kto to bol?????? a on: pockaj pockaj.. nie tak zhurta.. pekne pomalycky.. a zacal ze co a ako.. ze tam bol Michal Zrebny ( jeden typek co chodil na nasu skolu.. a momentalne je osmak na ZS!! uplny outsider.. ktory smrdi!! hovno sme ho volali) a ze mu dal ten mobil a povedal, ze ho kupil od nejakeho chalana za 300 sk (nenapadne.. hlavne ze normalne stal 8 litrov.. ale spoko) pytal sa ho, ze aky chalan.. a ze si vymyslel nejake meno.. lenze ked sa mi to stalo, co mi ho ukradli tak tam ziadny taky chalan nebol.. cize si nasral do papule!!! no co uz.. dali mi skontrolovat fon ci je taky ako bol.. kuknem a hned.. kryt cely cely celucicky doskrabany!!! cize kupuje novy!! dalej, baterka nejaka stare dozgreta.. kupuje novu!! a mala som tam dve simkarty!! jednu moju orange a druhu t-mobile.. pre pripad.. a ani jedna.. cize obe mi kupuje a aj s kreditikom!! a som pozerala co v tom fone, a mal tam pornisko.. ty kokos.. take fotka.. videa.. auta same.. a neviem co za piiiiipovinky.. som vsetko rad radom mazala.. ale som nehorazne stastna ze ho mam!!! a uz nikdy si ho nedam od tela!! a dakujem velmi pekne policajtom ( to hovorim asi prvy a posledny krat v zivote.. kedze PO PO po...bany policajti.. PO PO PO a dakujem za to, ze zrebo je taky sprosty, ze ho sam pouzival!! ani si neviete predstavit aka som stasna jooooj.. .

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
hwinula  28. 9. 2007 22:52
jooj dadulik som s tebou rada je to kkt..ale mas svpoj phooooooooooooooooone

uz si na to naozaj davaj bacha a never ludom ktorych poznas pretoze mozu mat masku :! taze bacha nan aaa tesim s tebou
 fotka
michadelika  1. 10. 2007 15:29
no jasne takze idem teraz zacat:

ehm...

1.mila eliska,myslim ze ja nemam ziadnu masku takze mne danka verit moze ....no jasne dDA JA PRIDEM TA KUKNUT A MOB BUDE OPAT V PIIIIP

2.DO PAPULE SI TEN KO,EHM PARDON ZREBNY TEDA NASRAL DOBRE!!!!

3.ja policajtom nepodakujem ani keby nevem co......

4.hm....pornisko....a wai i are ak si zabudla!!!!!!!!!
 fotka
michadelika  1. 10. 2007 15:30
ehm way s "y" a nie i
 fotka
kikanka  13. 10. 2007 16:12
ZREBNYYYYYYYYYYY JE HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVNOOOOOOOOOOOOOOOO ... huuuraa tesim sa s tebouuu
Napíš svoj komentár