Dnes som bola v práci a tá neuveriteľná nervozita mi drtila žalúdok. Chýbaš mi . Chcela by som byť s tebou chcela by som aby si chcel byť so mnou .Aby som ti chýbala aspoň tak ako si mi chýbaval keď som mala noc stráviť u rodičov sama bez teba a ty si bol u nás doma.

Pozerala som von okno a videla pár ako sa hral bedminton. Usmievali sa. Poskočilo mi srdce keď som sa pristihla ako myslím nato ako spolu hráme bedminton a smejeme sa . Ako ma vezieš na bicykli. Smutno som len sklopila oči a išla sa ponoriť do práce. Stále a neustále mám mail otvorený pod účtovným programom a čakám že mi zase napíšeš aj keď viem že to tak nebude.

Veľmi dúfam že mi príde sms alebo zazvoní telefón ale on nič akoby zomrel. Tak ako pomaličky zomiera vo mne nádej že pre teba dôležitejšia ako tvoja práca. A tak si po korverzácií s tebou práce utieram slzy a pýtam sa ako je možné žo toto si píšu dvaja ľudia čo sa ľúbia. Nechápem. Nikto nechápe.

Mám chuť ta počuť po 4 dňoch kontaktu nekontaktu. Zavolám ti . Nič za to nedám . Pri najhoršom ma odbiješ a ja sklamaná pôjdem spať. Pri tom najlepšom budem aspoň troška počuť že ti chýbam. Dúfam v to druhé. Verila som tomu druhému. Verila som tebe .

Robím svadobné fotky a rozíjmam nad tým akí sú tí ľudia štastní. V dobrom im to závidím . Že sa našli alebo skôr že sa neopustili . Zahodila som predsudky a dúfam že raz budem so svojím budúcim manželom takáto šťastná . A budeme mať deti. Dve mi stačia aby jedno chránilo to druhé . Lebo mňa nemal kto chrániť. Lebo budem tá najlepšia mama. A preto že už teraz viem že ich oco bude pyšný že nás má. Dám do toho všetko . Bude to v dobrom aj zlom lebo ja nikdy netliacham hlúposti. Lebo nesľubujem čo nesplním.

A teraz neviem či chceš byť otcom mojich detí ? Chceš ma navždy ?
Kým si neodišiel verila som že to tak je .Pár dní som si stavala budúcnosť v Bratislave meste ktoré nemám rada ale s tebou aj na kraj sveta. Lebo domov je tam kde si ty. Domov je všade kde si ty.

A keď to teda nie je vhodné ti to to písať keď je to ako to je napíšem ti to sem :
áno dnes si mal meniny lebo si moje jediné zlatko ...Chýbaš mi tomíček. Túžim po tom byť s tebou . Vidieť tvoj úsmev.Cítiť ta. A už sa viac netopiť....

Ľúbim ta

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár