Som zistila, ze laska je totalna blbost. Nie nie nemyslim vtedy ked si totalne zalubeny, ale vtedy ked ti da niekto kopacky pre hovadinu pre ktoru dal mne . Hej aj vam sa to niektorym mozno stalo.

Zacalo sa to v tabore na Duchonke. Tento rok so vobec nemala naladu nadvazovat kontakty s niekym cudzim. (Jasne ako zvycajne som to nesplnila.) Ja a kamaratka sme sa spoznali s dvomi chalanmi z NR. Su to skveli ludia. Cele dni sme stravili spolu . Bol tam chlapec menom Johny. Fakt pekny, mily, mlady, taky normalny chalan. Stavalo sa aj to ze chalani chodivali k nam na izbu samozrejme .. vsak co by to bol za tabor .
Kazdy den sme mavali oddych a aj chalani k nam prisli. Kedze sme s kamoskou spavali na balkone tak sme tam spali aj tentokrat. Ja som sa pritulila k johnymu (dobre sa na nom spalo) a oddychovala. Bol to fakt dobry pocit mat hlavu na takom cloveku ako bol on.

AAAAa prisiel posledny den nasho tabora. Diskotejka dorana, nikto nekontroloval, veduci ozrati. No tak sa chalani rozhodli, ze budu spat u nas.
Najprv sme sa nevedeli rozhodnut, ze kto bude kde, ale po case sa to vyriesilo. Johny sa ma len zrazu spytal ci moze spat so mnou a ja mu na to, ze si dobry vankus samozrejme (dobry vankus nikdy neodmietnem
Tak sme celu noc prespali spolu. Myslela som si, ze sa o nieco pokusi, ale nic nebolo .

Na druhy den sme sa vsetci rozlucili a sli sme domov. Mne ani nebolo smutno tak velmi, lebo som si vsetkych drzala od tela (skoro vsetkych). No prislo mi to luto az vecer. Neviem ci to bolo sposobene unavou .

Cely tyzden sme si s Johnym pisali a telefonovali. Vysvitlo z toho, ze som sa donho vasnivo zalubila. On tvrdi ze aj on do mna . Boli to fakt krasne smsky a rozhovory ..
Ale tento tyzden v utorok nastal zlom. Brigadovala som a na chvilku som isla na kec. AAAA Johny tu je, skvele- som si pomyslela. Prisla mi od neho rp ci som dostala smsku.Pozrela som sa do mobilu a dostala som sok !
On sa so mnou rozchadza? Odvovodnil to tym, ze to nevydrzi bezo mna sice ma lubi a je to prenho tazke (niesom az taka naivna ).
No prijala som to, vsak co ine som mala robit.
Ale najviac ma nasralo, ze dalsi den na to sme sa mali stretnut v NR. akoby mi to nemohol povedat do oci.


No a bolo po stretku. Podla usmevu a pohladou som vycitila (alebo som si myslela kvoli jemu kamaratovi) , ze ma chce naspat . V noci som sa rozhodla napisat mu smsku. opak bol pravdou . On sa ku mne nevrati!

Tak teraz som nastvana na cely svet a zistila som ake je sa zalubit do nezreleho chlapca!

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
antifunebracka  19. 6. 2011 05:16
ach, obaja ste boli deti
Napíš svoj komentár