Tak tento blog je pisany len tak na rychlo,proste potrebovala som zo seba dostat myslienky,pocity... tak sa vopred ospravedlnujem,ak tam nenajdes to co cakas,ak tam nebude myslienka,ktoru pochopis.Ja viem,o com to ma byt,co je vo mne,co potrebujem dostat von.

Mam vztah,v ktorom som stastna.Ja toho chlapca mam skutocne rada.Fakt,tento chalan pratri medzi ludi,ktorych je na svete maloo.Ma dobre srdce, je obetavy, pre sovju rodinu by urobil cokolvek.Hm,mozno sa vam zda ze je taky ako jedeen z mala,no neberiem vam to.Neviete to subjektivne posudit,nepoznate ho.Nie sme spolu dlho,ale prezila som s nim vela peknych chvil.Boli aj tie menej pekne,no tie sa snazim dostat z hlavy von.Skoda miesta

Chvile,ked som s nim,su neskutocne krasne.Citim sa s nim velmi fajn.Vie ma velmi rychlo rozosmiat,a dostat do pekne horucich situacii,odkial uz nie je cesta naspat.

Ale teraz nejde o to.Tieto jeho vlastnosti su momentalne nepodstatne.

Na jednej strane sa citim neskutocne stastna , no na strane druhej,citim vo svojom vnutri njaku zataz,nieco co ma strasne boli,co mi ublizuje a nieco,preco sa strasne trapim.Citim to hlavne ked som sama,mimo ludi,ked sa nad niecim zamyslam,co suvisi s NIM.

Neviem,mozno je ten blby pocit prave z toho,co sa medzi nami stalo(teraz narazam na to nie najkrajsie)a ze je to este stale vo mne.Neviem,ale proste chcela by som sa toho zbavit.Aj ked to je len blby pocit, strasne ma to nici.
Chcem mu to povedat,ale najprv by som sa asi sama nad sebou mala zamysliet,vybavit si vsetko v mojom vnutri a potom nieco povedat.

Proste potrebujem vypnut...uplne zresetovat hlavu a dusu...nikde nic...ticho..len ja a moje myslienky okolo mna...pokoj,klud..ziaden mobil,telka,net,ludske hlasy a podobne ine veci,kazdodenneho zivota...

Skusim sa nad tym vsetkym zamysliet... potom mu to poviem...potom to napisem vam..tak drzte palce,nech to dobre dopadne

PS:a na zaver este dodam:ak mate niekoho rad,komunikujte s nim..stale stale stale a o vsetkom!Ano,aj mne sa ot zda trapne,mu vykladat vsetko,co ma trapi..ale tak apson to skuste,ja to skusim tiez.

soul of the human being= abstraktny pojem,nekeonecne mnozstvo citov,emocii,starosti a radosti...

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
thekookslover  21. 11. 2008 22:30
Dalo by sa povedať, že momentálne prežívam niečo podobné, takže ťa dokonale chápem...
Napíš svoj komentár