.. len ľudstvo je príšerné

Tak,myslim,že toto vystihuje nás ľudí.Na swete sa najdu ľudia rôznych pováh , xarakterov , rôzneho zmýšľania atd... Swet, ktorý tvoríme my , ľudia, je plný paradoxov.

V poslednom čase som si nejako začala viac všímať ľudí okolo seba.V niektorých prípadoch som nebola ničím prekwapená,ich spráwanie sa dalo očakávať , no na druhej strane našli sa aj takí , ktorí ma úplne dostali a moja mienka o nich sa zmenila ( samo,ze k lepsiemu) Ľudia sa menia , to som vedela už dávno ,ale že azž tak?!?

V škole , spolužiačky s ktorými som vychádzala síce v pohode , ale počas školy sme nemali nejako témy na pokec , sa ukázali ako v pohode babenky , ktorých prvou prioritou nieje škola a všetko s nou spojene , ale xalani , bežnnnnné problémy a proste užívanie života si Viem , že nie wšetky naše názory sú rovnaké ale majú aspon niečo spoločné čo nás spája.

Ale wed o čom by to tu bolo na tom našom mini swete ak by každý človek rozmýšlal rovnako a wšetky názory by boli rovnake???Isto by to bolo dosť nudne,wed si tu skuste predstawit.

Další prípad je moja profesroka.Všilmi si to viacere osoby v triede.Keby ste videli tie xichty, no koneeeeeeec Cez rok ,typicka profesroka , no ved viete ...Prišli ku koncu roka školské akcie , výlety a všetci sme mali pocit , že nám ju niekto vymenil.Akože strašnne v pohode bola,milá, s každym chcela pokecať , posrandovať...Fuuuuuuuu, tha newem newem....manžel sa asik posnažil

No proste, dosť ľudí v mojom okoli sa zmenilo...Nebudem tu kecať o každom,bolo by to nude už si myslim...ehm..Neboli to len kladne zmeny ,ale aj tie horšie , no k tým nebudem písať ,necem kaziť náladičku

Ide mi len o to ,ako sa človek može zmeniť.Werím , že tá zmena v ich správanni bola vyvolaná niečim alebo niekym Istotne to poznáte aj z vlastnej skúsenosti , ak vám vstúpi niekto nový do života, zaľúbite sa a ste úplne zaláskovaný ,aj vaše správanie je innné,krajšie...

Tak nájdime si každý niekoho,koho budeme ľúbiť alebo sa len tak usmievajme na ľudí a swet bude krajší....

..............WED POZRI,STACI TAK MAAAAAAAAAAALO ...........

 Blog
Komentuj
 fotka
pribilinka  29. 6. 2007 14:04
nie som si celkom ista na co si chcela poukazat tymto clankom...mozno keby si nepisala slova s W a X a nepisala nedokoncene vety(...)

asi by som potom tomu lepsie porozumela!
Napíš svoj komentár