Prečo práve my? Spravili sme niekomu niečo? Veď bola úplne zdravá! Kde sa stala chyba?
Presne takéto otázky si kladie celá kamarátova rodina od piatkového večera. Tento piatok sa zapíše do ich srdca navždy! Prišli totiž o mamku.
Nič by na tom nebolo až take tragicke , keby nezanechala po sebe 5 detí.Štyria z toho sú už dospelí , vedia čo ich teraz čaká , no maličká 10-ročna Nika si nevie predstaviť život bez MAMIČKY.
Ani ja by som si to nevedela predstaviť a istotne ani vy.Veď je to osoba , ktorá nám dala život , ktorá sa o nás starala keď sme boli maličky , prežila s nami prvé krôčiky , sledovala nas od prvej minúty a zrazu všetko skončilo.Uplne všetko , čo tento svet prináša.
Strašne nás to všetkých bolí. Ale najhoršie je na tom asi to , že smrť spôsobili lekari!!! Ano , čitate dobre...´´Mamička´´ mala podstúpiť jednoduchú oparáciu , ktorá je vždy na 99,9% úspešná .Toto boli slova chirurga pred začiatkom oparácie. A ako to dopadlo? ´´Mamka´´ skončila po operácii 2 týždne na oddelení ARO a tá starostlivosť lekárov o nu nebola tiež nejaka extra výhra.Kebyže tam nieje môj priateľ prídu sa na nu pozrieť možno maximálne 3x do dna...Veď jasné , veď to stači ,čo by sme si viac priali , nie??? Typicke zdravotníctvo u nas na SR . Kvalita nenormalna , nemam slov proste.
Človek sa tu snaži aby ledva prežil niekedy a doktori to maju uplne na haku....do kelu prečo je to tak??? A toto nie je jediny pripad čo sa také niečo stalo.... Čo s tym?S TýM TREBA NIEčO ROBIť!!!Veď si myslim,že ľudský život ma dosť veľkú cenu tak PREČO??????To asi nikdy nepochopim..... (((
Jedine ,čo si asi teraz prajem ,je aby aj oni zažili niečo take podobne a potom by sa s tym asi niečo robilo.Iné riešenie nevidim.Smola...
A teraz niečo pre teba Radik a aj tvojej rodinke.Vieš ,že ta lubim ako najviac viem,a budem robiť pre vas všetko aby ste na to nemysleli a hlavne malička Nika.Budem s vami viac , ako s vlastnou rodinou a urobim všetko pre to ,aby váš život bol aspon kusok podobný tomuto životu aký ste mali teraz ,aj ked viem ,že sa mi to nikdy nepodari!Strašne váas seckych lubim a viem, že tuto ranu na srdiečku už nikdy neodstranim ,ale..... Som s vami mojko!
----------------uprimnu sustrast----------------

 Blog
Komentuj
 fotka
mixelle  22. 7. 2007 22:25
je to hrozne.. situacia na slovensku
 fotka
sarah_whiteflower  22. 7. 2007 22:26
Krásne napísané... a ja, aj keď mám nejaký problém, tak k doktorke nejdem... bojím sa tam zavítať...
 fotka
brox  22. 7. 2007 22:33
"Nič by na tom nebolo až take tragicke"

Vies, ono je to vlastne vzdy tragicke.



A co sa tyka zdravotnej starostlivosti na slovensku?

Stoji za hovno rovnako ako aj vacsina inych sluzieb v tomto vyspelom state.

Ale staraju sa hlavne o to, aby sa zrusili viza do USA a podobne pcoviny.

Ale cudujes sa ked nam vladne tlupa nenazranych, skorumpovanych polodebilov? (musel som sa miernit a nenapisat vsetko co som chcel)
 fotka
stifut  22. 7. 2007 22:38
Je mi to lúto , prajem vela zdaru v najbližších dnoch......a na situáciu zdravotníctva sa radšej ani neobrátim, len o 4 roky pojdem voliť všetko možné len nie to čo bolo doteraz vo vláde
 fotka
brox  22. 7. 2007 22:44
To bude stale take iste...

radsej emigruj do Svajciarska
 fotka
snoopik  23. 7. 2007 01:37
umprimnu sustrast : ... tak zomrela pred rokom aj moja sesternicka,pre nedbalost lekarov : disappointed:
 fotka
respect_is_the_best  6. 9. 2007 17:14
... úprimnú sústrasť prajem aj ja.. osobne mám dosť "krásnych" skúsenosti so slovenskými nemocnicami a ešte u nás v michalovciach je to brutálne biedne... nechcem to tu rozpisovať lebo je toho dosť aj momentálne mám problém s otvorením úst lebo mám asi zapalený nerv n klbe sánky a dá sa to opraviť len v košiciach do ktorých sa tam skoro asi nedostanem... je to tak povediac akútne lebo nemôžem ani jesť ale tak na nedbalosť lekárov mám ocka v nemocnici so zlomenou kľučnou kosťou už druhý krát a nemá kto so mnou ísť... ale to už podrobnosti tadšej v tajnej správe lebo tu to nepatrí... tak držte sa
Napíš svoj komentár