Opat ziaden vazny blog.Len si ukladam mysleinky.

Mam vtzah.Mam priatela,ktoreho mam rada.Mam super rodinu.Mam vseko,co potrebujem.Ale predsa mi nieco chyba.

Hm,mnohi z vas si povedia,jasne zena,ma vsetko,a aj tak by este chcela..ale to nie je o tom.Upozornujem dopredu.

Citim smutok.Smutok v dusi.Som stastna,no zaroven sa stapim.Trapim sa koli tebe...Ano koli tebe.Viem,ze si to precitas.Ci skor,alebo neskor,to je jedno,snad pochopis,o co islo/ide.

Ako zlato,mam ta rada,to dobre vies.Ked som s tebou,citim sa neskutocne prijemne.Davas mi lasku,to ma neskutocne naplna.Si ku mne pozorny,to ma neskutocne tesi.Ale su dni,ked pre teba asi neexistujem.Tvoja ignoracia ma nici.Strasne mi trha srdce.

Vieeem,dobre viem,ze mas svoje problemy,svoje starosti.Ale ty si az taky dobry,ze vsetko beries len na seba,nedovolis nikomu aby ti pomohol.A preto trpime obaja.Ty sa trapis koli niecomu,ja koli tebe.A tak to bolo od zaciatku

Ty sa na tuto temu nejak so mnou odmietas rozpravat,,pritom vies,ze ti nechcem zle.Ale ja ta nezmenim,aj keby som chcela.Je to v tebe.

Ale ked ot necham na teba,trpis ty,trpim ja.Keby sa to riesilo spolocne,netrpel by nikto.No ale ty to vnimas asi nejako inak.

Chcem ti povedat,ze ta lubiiim,lubim tubem aj keby sa stalo cokolvek..len prosim,netrap ma tak.Sam si povedal,ze keby som sa ti neozvala jeden den,neprezil by si to..ale ja to znasat mozem?

Trapi ma to fakt...tak dufam,ze sa nad tym zamyslis,a spravis s tym nieco.BUDEM RADA!!

A MOJKO? LUBIIM STRASNE!TVOJ CUKRIK..

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár