ZACIATOK- alebo laska nic nevidi a nepocuje...

V siedmom nebi je svet uplne iny ako na zemi. Kazdodenne starosti , pochmurne nalady a vsetko sede zatienuje ruzova , radost, smiech a vsetko sa zacina tocit len okolo muza nasich snov.Jeho humor , vona, spravanie , vyzor - vsetko na nom sa nam zda dokonale! Dokonca ked nam oznami, ze piakovy vecer bude travit s kamaratmi, ani vo sne by nas nenapadlo, ze do seba planuje obratit niekolko poldecakov... Idealizujeme si ho, prehliadame jeho horsie stranky a chyby a dokonca, ak sa objavi nieco, co nam nepasuje, vysvetlime si to po svojom a tvarime sa, akoby sa nic nedialo.

==MY EXPERIENCE==
Presne takto to bolo aj v nasom vztahu.Prve dni, tyzdne, meciac...Pamatas na Valentina? Peto, bol si ten, ktoreho som povazovala za DokonalehO.Ked som bola s tebou, prestavala som dychat, nevedela som chodit- vznasala som sa! Kazda hodina prezita s tebou bola neopisatelna.Citila som sa ako v sne. Zila som si svoj sen a dufala som, ze sa z neho tak skoro neprebudim.Avsak nikto nemoze snivat do nekonecna...prebrala som sa.Ale jedno mi z toho ostalo- este vzdy si pre mna ten , kto na zaciatku - niekto DokonalY.

KOMUNIKACIA - alebo vyries si to sama...

Rec.Tak presne toto slovicko znamena pre zenu strasne vela..okrem ineho je to aj sposob, ktorym zeny vyjadruju svoje emocie.Pre chlapov toto slovicko znamena LEN sposob vymienania informacii - preto nikdy necakajte od chlapa, ze sa s vami bude o vsetkom rozpravat.Kym zeny maju tendentciu zdoverovat sa, chlapi mlcia ako partizani.A prave preto nam casto napada myslienka, ze sme pre vas len takou malou aferkou, ktorej nechcete vesat na nos svoje tajomstva a problemy.Veta , ktora nas casto dokaze nahnevat : ´´Daj mi pokoj a trocha casu a dozvies sa , co chces vediet.Raz.´´ V zenskom preklade - nikdy sa to uz nedozvies.

==MY EXPERIENCE==
Hm, toto bol aj nas problem.Ty dobre vies, ze vzdy som chcela sa porozpravat o hocicom, riesit problem spolocne..no skoda, ze to bolo iba z jednej strany.Myslim si, ze veci ako dovera, vernost a KOMUNIKACIA vzath len posilnuju.Ale to je jedno...ja som sa snazila, ale tvoja posledna veta pri tejto teme : ´´ries si to sama´´ ma totalne zabila a odradila ma sa k tomu vsetkemu vracat.

VYTRIEZVENIE - alebo zo sna do reality ...

Tak tato cast nastane zvycajne po niekolkych spolocne stravenych mesiacoch.Ruzovy oblacik sa rozplynie a nas Pan Dokonaly sa zmeni na obycajneho smrtelnika, ktory ma vlastny zivot, vlastne zaujimy. A toto sa nie vzdy stotoznuje s nasimi predstavami.Co bolo na zaciatku pritazlive, tak nemusi ostat navzdy.Nech sa deje cokolvek, nikdy chlapa nemente na svoj obraz. Ved uz len ich znama fraza : ´´som aky som´´ hovori za vsetko - nemen ma, iny uz nebudem!

==MY EXPERIENCE==
Hm, neviem preco, ale z mojej strany tato faza este asi nezcala.Vzdy si pre mna ten niekto z toho pekneho sna.Len skoda, ze ty to tak nevidis.Ano, mali sme problem, ale ten je v kazdom vzathu.Dobre, prisla prekazka..vyriesili sme ju kompromismi.Prisla dalsia a mam pocit, ze sa vzdavas..Hlavu hore! ! !

PS: Viem ze to budes citat Petik , preto este zopar slov pre teba.
Zatial este neviem, co sa stalo, preco je vsetko tak ako je.Boli to moje najhorsie 2tyzdne v zivote..neprajem nikomu nikdy tento pocit.Mozno som naivna, mozno poverciva....ale verim.Kto prestal verit, umrel zaziva.Myslim, ze minulost uz bola.Stalo sa , satlo sa..zijeme v pritomnosti.A preto: pozeraj dopredu a nevracaj sa naspat dozadu! To co sa stalo , uz nezmenis, ale zato mozes posunut a obohatit pritomnost!
======= I LIKE YOU SO MUCH...I ALWAYS BELIEVE....NEVER FORGET...=====

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
tajomnost  7. 6. 2009 01:21
tak az tak preciteny prispevok by som necakal... vazne (samozrejme je mi uprimne luto co sa ti stalo) je na vysokej urovni a je z neho citit ze bol pisany vtedy ked bol... klobuk dolu a dufam ze ti to vyjde tak ako si predstavujes
 fotka
antifunebracka  24. 2. 2017 15:59
Podľa mňa ste spolu doteraz.
Napíš svoj komentár