...povedzme vzdy vsetko,co citime,aj ked viem,ze je to tazke,ale urobme to.Ved clovek nikdy nevie,co sa stane.Zivot je sice krasny,ale nevyspytatelny.
Miška.V pohode dievča,ktore vam rozjasni aj ten najskaredsi den.Slniecko v triede,proste sprawna holka.Pri nedavnom rozhovore sa mi zdoverila, ze sa pohadala s frajerom a strasne ju to mrzi.Na vine bola z casti ona a z casti on,sice uz neviem o co presne slo,ale mrzelo ich to oboch.Bol to sice idealny vztah,no aj v takomto vztahu boli uz niejake tie hadky.Vzdy sa ozvala ona prva,tak teraz to chcela nechat na nho.Drzala sa statcne...neozyvala sa... A vyhrala boj Misko sa ozval.Bolo to presne vo stvrtok.Napisal jej krasnu sms,ktora by istotne dojala kazdeho z vas.No nemala sice kredit na odpisanie,tak muselo stacit prezvonenie.Pochopil.Myslela si,naco mu pisat,wed zajtra, po skole mu zavola, ze sa dohodnu ,kedy sa stretnu.
No stretnutie sa uz neodohralo.
V piatok sa stala v meste doprawna nehoda, pri ktorej prisli o zivot 2 mladi chalani.Chalani,ktori mali swet pred sebou.A prave medzi nimi bol aj Michal.
Michal,ktory tak strasne lubil a bol lubeny,Michal,ktory miloval svoju Misku najviac na swete a ten,ktory sice wedel,ze aj ona ho lubila ale newedel,ze mu aj odpustila za to,co sa medzi nimi stalo.
Bolo to nico neskutocne.Ona sa z toho newie spamatat,zatial co on,sa uz na nu pozera a ochranuje ju z neba.
Miska teraz zije s pocitom viny,neznasa sa za to,co urobila,,a neskutocne lutuje to ,co neurobila.Nepowedala mu, ze mu odpusta,nepowedala mu,ako welmi ho miluje ...Nepowedala..Bolo neskoro.A toho sa zacinam bat aj ja.Ak mate neskutocne radi niekoho,a chcete mu powedat nieco,nieco co vam lezi na srdci,powedzte mu to.Nikdy neviete,ci mu to este niekedy poviete.
A preto mojko,viem ze ti to hovorim casto,viem,ze si to uz pocul odo mna,ale poviem ti to este raz!Marek,neskutocne ta milujem,ked som s tebou,citim s aako v raji.Si pre mna wsetkym,a navzdy aj ostanes!Milujem ta a nechcem ta stratit!Ostanes v mojom srdci navzdy!
Tak..chod aj ty!...Chyt sa svojej sance kym ju mas a vyuzi ju!
..........................ABY NEBOLO NESKORO!...................

 Blog
Komentuj
 fotka
lovinme  7. 11. 2007 22:22
dakujem za radu hned idem napravit to pokazene
 fotka
mujarca  7. 11. 2007 22:25
pravda...ale niekedy to nie je také jednoduché,ako to na prvý pohľad vyzerá..
 fotka
elberethqa  7. 11. 2007 23:22
musím súhlasiť s Mujarcou...napríklad môj príbeh...každý deň som hovorila priateľovi ako ho mám rada...ako som rada, že je so mnou...že dýcham len preňho...no raz som mala ísť k nemu a tak som nakúpila veci...zabudla som len zmrzku...on ako pravý gentleman povedal, že skočí kúpiť...veď obchod bol ďaleko 10 minút...zrazil ho opitý motorkár...na mieste mŕtvy...a posledné čo som mu povedala bolo nezabudni na zmrzlinu...prešli už tri roky a ja som sa z toho stále nespamätala...ale toto je len jeden z uhla pohľadov...
Napíš svoj komentár