No, nemám veľa času opisovať sa tu a popravde ani chuť. Frustruje ma tento svet a najmä to, že idú vianoce... Čo to znamená? Viac konzumácie chutných a nezdravých pokrmov, zvýšená lenivosť, viac prepitých dní a viac preplakaných nocí. Častejšie depresie a omnoho viac cigariet, splachovaných niečím nechutným než je vôbec prístupné... Nech sa páči: Moje Vianoce. Tento blog sa výrazne bude líšiť od toho predtým. Nemienim opisovať svoje vnútro, čoby zázračnú krajinu z konca sveta.Nie Moje pocity. Moje city.
Čo cítim? No, to by som aj ja chcel vedieť! V tých pár pocitoch, ktorých sa orientovať ešte dokážem, zatiaľ kým mi ich neotupí úplné predvianočné šialenstvo, som veľmi rozhádaný... Mám chuť utekať. Utekať pred všetkým a pred všetkými, som úplne vycucaný, unavený,celkom zničený... cítim sa tak staro, že si pripadám akoby moja brada, čo ma neposlušne pichá na tvári, bola celkom biela...Uvedomujem si že možno celý tento blog, nasvedčuje o tom ako vychádzam z cesty...popravde a v plnej úprimnosti, nezaujíma ma čo si myslíte! Najradšej by som sa hodil niekam naprostriedku mesta na ulici do nejakého premrznutého záhonu premoknutého a počkal až by začalo snežiť. a až by snežiť začalo, nechal by som sa pod tým snehom pochovať. Prečkal by som tam a až by končil školský rok, vstal by som zo zeme a išiel by som sa baviť. Preboha, aké sračky to tu rozmazávam? Nevadí...je mi to ľúto, ale moja snaha, napísať po sto rokoch blog vyšla nazmar! Toto tu by sa hodilo skôr do stavov, bohužial, limit je určený a ja niesom Harry Potter, ktorý nás tiež poctí svojou návštevou aj s eurom na začiatku toho skvelého roku 2009, plného zmien, ktoré nás posunú ,,vpred´´! A nemôžem si vyčarovať znaky naviac , rovnako dobre, ako chudobní trochu viac eúr.
Pretože mi nenapadá, čím by som vás ešte ,,potešil´´ ,odpustite mi, že som taký chrapúň a odliezam preč. Musím umyť okná po byte a takisto som sa sľúbil kamarátke, že ju prídem počkať k vlaku, aby som sa dozvedel niečo nové zo sveta!
Takže staré otrepané vinše na záver:

Prajem vám všetkým veľa zdravia, šťastia, lásky, aby ste sa nemuseli plaziť po zemi, ovešaní mešcami s centami, aby ste mali pekné polročné vysvedčko (nie ako ja, ktorý možno ani nepreleziem do d´alšieho ročníka), aby ste si našli v lete dobre platenú brigádu a aby vás nijaké kurvy nezdierali z kože, lebo to človeka potopí najviac.

Chcel som vám zaželať len Veselé Vianoce a šťastný nový rok, ale nejako sa to zvrtl

Tak teda adieu! (dúfam že sa to tak naozaj píše)

 Záchod
Komentuj
 fotka
inkheart  18. 12. 2008 12:28
SVET JE VAZNE FRUSTRUJUICI
 fotka
kaira07  18. 12. 2008 14:10
z roka na rok zisťujem, že vianoce nemám rada...su deprimujuce, frustrujuce a pripravuju ludi o nervy....a preboha ved deti v afrike nemaju co jest...takze krasne prazdiny zazelam ja
 fotka
delphy  18. 12. 2008 16:19
Fuhaat o jae drsnee.. a jem i luuto ze to takto ciitis... noo ale ta skolaa nieje taka zlaaa a urcite preleziees !! take zle to nemaas !!! Uvidiis.. a ekby niecoo.. ja ti pomozeem.. Sak som sa uz nuuukala-- nie ?,hhHH....
Napíš svoj komentár