Zobudila som sa. Po pár minútach užívania si púšte v mojich ústach som otvorila oči, kamarátka sa práve obliekala.
Pomali zaspatým hlasom povedala ,,Pekný deň Kiki..."
,, ....ehmm.... " odmrmlala som je bez záujmu.
Usmiala sa a pribuchla dvere. Vážne neviem čo sa dialo včera pomyslela som si a postavila sa. Snažila som sa nájsť včera stratenú rovnováhu. O chvíľu som ju našla ako spokojne odfukuje v kotlíku vodnej fajky spolu zo zbytkami tabaku a bohvie čoho všetkého. Štuchla som do nej prstom ona otvorila pravé oko pomrvila sa podala mi ruku a mne sa prestal rozostrovať svet. Bolo to lepšie všetko.

Napila som sa niečoho tekutého čo bolo v mojom poháriku fakt neviem čo to bolo...chutilo to velmi povedomo no radšej som nepozerala konzistenciu a ani farbu..nechcela som totiž obíjmať moju včerajšiu priateľku Záchodovú Misu opať.
Zmocnila sa ma hudba duše, bežne známa ako smiech. Vzala som si deku prehodila ju cez plecia. V snahe nájsť kabelku som poprehadzovala pol izby a nakoniec som ju našla pd kopou oblečenia na gauči. Rozopla som zips a v neskutočnej hromade zbytočností som sa snažila nahmatať krabičku z výstražnými nápismi.
Vzala som si jeden schodík, ktorý ma mal posunúť k impotencií a spomaleniu spremií. V duchu som sa vysmievala svetu, mne sa predsa nemá čo spomaliť.

A tak som otvorila balkón a aj s nájdenou, ešte rozospatou rovnováhou som sa prekotúľala cez dvere. Vzala som zapaľovač z parapety a v hlave mi začali výriť záchodové úvahy o potrebnosti a užitočnosti zapalovačov v dnešnej dobe. Viete si predstaviť ako si vijdete pred bar nájsť správne kamene na iskru..??? ...
...........Áno viem.....ale bolo skoro ráno a tak som si rozmýšlanie nad takými hlúpostami odpustila. Asi sa pomodlím za týpka čo vymyslel zapalovač. ,,hmm tak dobre nepomodlím sa aj tak zabudnem ale dík týpek moj drahý ani si nevieš predstaviť aký je tvoj vynález užitočný. " ďakovala som mojmu rytierovi.
Sadla som si na okno a nnohy vyložila na parapetu oproti. Moja slimka sa zatiaľ úspešne zbavovala existencie. Zistila som, že cigareta je samovrah bez pudu sebazáchovy. Prečo neuteká.? Len tak tlie. ,,No nič.." uspokojovalo sa moje vnútro ,,...je to ich bordel."
Hudba duše zas vyšla aj som si zmyslela, že sa ozývala kvoli uvedomeniu si mojej hlúposti.Aj tak som si ju užila.

Dala som si posledných pár šlukov Zahasila zbytok tela príčiny mojej budúcej impotencie a vyslala ho na posledný let.

Zoskočila som z okna na balkónovú podlahu a utekala sa obliecť. Vzala som si veci a buchla náhlivo dverami. Vtipne nudné ráno....

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár