SKUTOČNÝ PRÍBEH

Písal sa dátum 28.9. roku Pána 2007 a vonku vládlo sychravá jesenné počasie. Tri dievčatá spoza Žitavy sa vybrali na nákup a piatkový večerný odpočinok do krásneho mesta, zvaného Nitra. Malo ísť ešte jedno dievča, no vinou krutého osudu (alebo rodičov?)sa jej to nepodarilo.

Keď skončilo vyučovanie (no áno, maturantky) v triede si ešte upravili make-up a už aj cupkali na autobus. Cesta ubehla ok, až na dlhšie čakanie na križovatkách - riadili to tam takí ujovia celí v zelenom. Práve tam totiž prebiehal autosalón.

Po vyčerpávajúcej ceste sa šli napapkať do jedného super podniku, dali si tam úplne úžasné bagety. Keď už boli sýte, pobehali nejaké obchody a šli na kofolu do ešte lepšieho podniku, kde si vypočuli zopár ľubozvučných melódií. A potom sa nejakou náhodou ocitli v Tescu.

Potom ako obchytali všetkých plyšákov a sériu oranžových mačiek sa to stalo. Zbadali upírske plášte za neuveriteľných 55 Sk vo výpredaji. No nekúpite to? Najprv jeden samozrejme vyskúšali. Sedel. Tak to šli zaplatiť. Každá mala jeden a kúpili aj pre ich 4. kamarátku. Keďže však nemali pri sebe dostatok hotovosti jedna z nich sa ponúkla, že zaplatí kreditkou. Pani predavačka bola našťastie milá a ani nezazerala, keď si 3 takmer 18 ročné baby kupovali plášte pre upírov a platili to kreditkou.

Celou cestou z Tesca na zastávku si ich pyšne niesli v ruke s obrázkom napred. Na autobuske dostali tieto plášte pracovný názov a to : "upírsky plášť Tesco s taštičkou". Dobre sa na tom bavili, až im slzy tiekli a ľudia okolo, na ne škaredo pozerali. Nechápem.

Večer zaspávali s úsmevom na perách a s píjemným pocitom dobrého nákupu.

THE END

Účinkovali : vindemiatrix
blackrose1
ja

 Blog
Komentuj
 fotka
niwyiben  29. 9. 2007 17:26
joooj aj ja chcem taký plášť
 fotka
vindemiatrix  29. 9. 2007 17:42
parada!
 fotka
blackrose1  1. 10. 2007 20:46
jaajj..dobre nam sedia tie plaste..a krst bude na nasej oslave...huraaaa
 fotka
endzi  2. 10. 2007 18:48
musim sa polepsit a zakazdym s vami chodit von...lebo takto prichadzam o tolko uzasnych vecii
Napíš svoj komentár