Fakt NEVIEM čo ma donútilo písať blog....najprv som si myslela že budem blogy zbožňovať ale potom ma to prešlo s tým že píšem už naozaj iba sama pre seba...tentoraz sa chcem posťažovať a zároveň spýtať sa prečo sú ľudia taký hlúpy??
prečo si s toľkými ľuďmi skrátka nesadnem a neviem o čom sa s nimi mám rozprávať?
Túto schopnosť priam závidím mojim kamarátkam ktoré sa zoznamujú neuveriteľne rýchlo....aj mne to určitý čas šlo ale potom sa to všetko obrátilo proti mne a ukázalo sa že som si vybrala nesprávnych ľudím.


A tento blog tiež píšem len pre jedného človeka a ten to bude isto vedieť ked si ho prečíta

No a mimochodom teším sa na jeseň...ani neviete ako.Melancholické obdobie keď listy vpíjajú farbu z dažďa a vzduch je čoraz studenší. Až vtedy sa donútim rozmýšľať nad zmysluplnými vecami ktoré formujú moju osobnosť..vytváram si názory a pohľady na veci ktoré sa ma celkom netýkajú aj na také s ktorými sa každodenne stretávam. Vtedy aj najviac píšem,lebo papier znesie všetko ale aj najviac potrebujem byť sama pričom sa cítim osamelá.Možno je to divné ale to je tá moja jeseň.Ľudia ju príliš nemajú v láske... upršané počasie, vietor ktorý po horúcom lete lezie až do špiku kostí a hmla.Tak rada by som sa v tej hmle skryla a nikam nešla ,celkom nepovšimnutá... Ale načo keď nám Boh(existuje vôbec??) dal život tak ho máme žiť a nie skrývať sa pred ním...ach áno aj na toto som minulú jeseň prišla(dosť neskoro ,viem) a práve toto ten môj život zmenilo.Minulý rok som rozmýšľala o ľuďoch tento rok budem o nich rozmýšľať znovu.Že prečo? NEVIEM. A to máme určite všetci spoločné veľa toho NEVIEME. NEVIEM či bola najvpr sliepka alebo vajce NEVIEM či budem mať zajtra dobrú náladu NEVIEM ako vznikol človek NEVIEM koľko rokov budem ešte žiť NEVIEM prečo mám rada moju sestru keď je taká protivná a nahnevá má každý deň NEVIEM či sa mám dať ostrihať a ani to čo budem dneska robiť.A baví ma t lebo keby som všetko vedela nebolo by na jeseň o čom rozmýšľať.

 Blog
Komentuj
 fotka
mardzerin  23. 8. 2007 18:58
hmm..níhodou,ja mám jeseň asi najradšej zo všetkého...milujem dážď a zimu...a ak to malo byť pre mňa,teda neviem,prečo zrovna pre Mńa ale asi pre to,že tu akosi nik iný tak známy nechodi,tak som na to neprišla
 fotka
cherry1962  23. 8. 2007 20:25
isteže pre teba ale najprv tam bolo aj niečo iné..ale napokon som to zmazala...chcela som len aby si si prečítala iba ten začiatok...teraz už necelý a teda nedôležitý ale zas som vedela že tebe to bude jedno
Napíš svoj komentár