Znova som začala ľutovať veci, ktoré som urobila.Tých pár malých skutkov, ktoré sa zdali prospešné a pre budúcnosť bezvýznamné.A teraz? Len tak, znova to prišlo....ľutujem.A po dlhom čase! Neľutujem veci týkajúce sa mojej lásky.Nie, to neľutujem.Neľutujem školu, na to, že som mohla mať viac som si už zvykla a už si na to spomeniem fakt málokedy.Ale ľutujem nie čo, čo neviem nikomu povedať.Nikto o tom netuší.Len ja, ja a ja.Dokonca som to nepovedala ani ľudom, ktorým hovorím všetko.Prečo? Čo ak sa ich to týka? Čo ak nemám silu otvoriť hubu a povedať to.Čo ak to čo cítim je len nejaký prežitok? Viem, že to čo sa teraz deje, by sa nemuselo diať kebyže to zastavím na začiatku.No mohla som to zastaviť hocikedy.Každý deň.No ja som proste na to nemala čas.A ani mať nebudem.Pretože asi sú pre mňa dôležitejšie veci.A tak sa stalo to, čo sa deje teraz.Morálna podpora odchádza.A ostáva len láska a moja posadnutosť.Škola.Bizardné...ja, čo sa neučím, som v podstate školoholik.Je to svinstvo, ale momentálne to nie je podstatné.Podstatné je.Že strácam to, čo ma kedysi nútilo žiť.Vlastne už cítim, že som to stratila....nie práve príjemný pocit.Nie práve najkrajšia predstava.A tak to ľutujem.Je mi toho úprimne ľúto.MOŽNO je to len moja PARANOJA, ktorou sa v týchto veciach často obklopujem, o ktorých by ma každý presviečal, že si to len namýšľam a sama spôsobujem.Tieto veci si však protirečia.A ja viem, že si to sama spôsobujem. Lebo som asi samotár.Kto vie? Samotár, ktorý potrebuje podporu a lásku.A keď láska je ďaleko a podpora mizne? Ostávajú len sny...

 Záchod
Komentuj
 fotka
14michelle03  11. 5. 2009 20:15
moje oco ide?
 fotka
refugee  11. 5. 2009 20:19
zlatino čo sa stalo ???? ška ma tu máš tak vrav
 fotka
tercika  11. 5. 2009 21:31
hmmm zajimave fakt
 fotka
charlottkkaa  11. 5. 2009 22:05
Neriešte...prejde to...
 fotka
d4nn13ll  9. 1. 2010 19:57
Neriešte...prejde to...



Dokonca som to nepovedala ani ľudom, ktorým hovorím všetko.Prečo? Čo ak sa ich to týka? Čo ak nemám silu otvoriť hubu a povedať to.
 fotka
3mm  4. 2. 2013 19:57
Také tie blbé pocity keď človek bol tak dlho sám, že sa cíti nepríjemne v spoločnosti mnohých ale tá samota sa tiež nedá vydržať.
Napíš svoj komentár