Chcem sa odsťahovať..ale celkom vážne, je to tu už na nevydržanie.

Tak na ukážku... Zídem dole, lebo otec sa tu vytrepal na PC pozerať účty (zasa).Sadnem do obývačky, vezmem noviny do ruky a mama : ,,Nečítaj tu,NEČÍTAJ tu! Keď uvidí ako tu čítaš noviny bude zle nedobre!Zober si ich hore,alebo čo ja viem kde." ...???....Normálne som mala ústa otvorené,ale bola som ticho, lebo sa očividne pohádali.Ale aj tak?To už nemám právo sedieť vo vlastnej obývačke a čítať noviny?? ...Naozaj nemám slová...Pýtam sa jej, či už objednávala z bonprixu a ona :,,Nie a ani neviem či budem, nechcem počúvať toho idiota."...Reku,že čo sa stalo spýtala som sa.,,Niič sa nestalo..furt všetko prepočítava...nemôžem hovoriť."

To je prostredie toto.Ako za trest.Už neviem ako oca jednoslovne popísať...Chamtivý,egocentrický,lakomý,namyslený,malicherný,necitlivý,netolerantný,nevychovaný,netaktný snob. Prečo ja mám TOTO za otca?Čo deň to sa mi viac odcudzuje.Ešte nech to trvá mesiac,dva a budem ho neznášať.Dosť, že sa správa ako sa správal vždy, ale nemuselo by sa to každodenne umocňovať.Prisámbohu, že raz mu toto chovanie budem tak vytýkať, že ak mu to náhodou dôjde bude mať depresiu zo života ako nikdy.Už sa naňho ani pozrieť nemôžem bez toho, aby sa mi v hlave neprehralo pár pekných slov.Je to neuveriteľné!

Dúfam, že budú spokojní, keď ma budú vídavať pár hodín týždenne, aj to len pri spoločných obedoch, grilovačkách a tak podobne.Sami si za to môžu.Všetko čo ich bude trápiť si spôsobia sami.Ako radi hovoria "pán Božko nezabúda"...Ja hovorí, že ako do hory volá, tak sa z hory ozýva.Môžem ich okašľať.Nech idú ku psychologičke, alebo na nejakú kruhovú terapiu.Nech čítajú náučnú literatúru.Nech už so sebou niečo robia kým tu nepadne taká hádka, ktorá sa skončí zabuchnutím dverí a tichou domácnosťou.Cvokáreň...hotová cvokáreň..

A samozrejme,pusu na dobrú noc a nezabúdajme na úsmev, nech vyzeráme ako šťastná americká rodinka, pretože tak sa patrí...


 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár